„Между тях е свършено“: какво следва за Уилям и Хари?

От Бъкингам може и да не правят официален коментар за документалния сериал на Netflix „Хари и Меган“, но не пречи на служители в двореца да разговарят с членове на пресата.

Изглежда, че най-големият проблем в момента си остава разривът между принц Хари и по-големия му брат, принц Уилям, разказват от Vanity Fair. Пред камерата херцогът на Съсекс сподели, че престолонаследникът му е крещял пред баба им, кралица Елизабет Втора, по време на разговор за оттеглянето му от кралски задължения заедно с Меган. Припомнете си повече тук ► Хари разказва за „ужасяваща“ семейна среща с Уилям, Чарлз, Елизабет и момента, който преобръща отношенията с брат му

По думите на Хари брат му е нарушил обещанието, което двамата са направили - че никога няма да противопоставят пресофисите си един на друг в пресата. Той твърди още, че Уилям е хванат в институционалния капан на монархията.

След всички тези признания източник на изданието PageSix твърди за отношенията на братята: „Мисля, че това е краят. Между тях е свършено.“

Според източник на Vanity Fair сближаването изглежда много малко вероятно в този момент. „Съществува голямо чувство на недоверие, това е и причината Уилям да не иска да говори с Хари, защото е нервен, че всичко, което каже, може да се окаже в книга или телевизионен сериал.“ Автобиографията на принц Хари, озаглавени „Резерва“, предстои да излязат на 10 януари и вероятно ще донесе още разтърсващи откровения.

Въпреки всичко това обаче, британското издание Daily Telegraph съобщава, че принц Хари и Меган Маркъл са поканени на коронациятата на крал Чарлз Трети, която ще се състои на 6 май в Уестминстърското абатство. Датата съвпада с четвъртия рожден ден на Арчи, по-голямото дете на двойката. Според някои тази случайност може да послужи като извинение двамата да отхвърлят учтиво предложението да присъстват.

Най-важното за коронацията на крал Чарлз Трети

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти