Щастие само за двама: Адел се омъжи тайно?

Адел може би вече се е превърнала в г-жа Пол! Феновете на певицата отдавна подозираха, че тя се е омъжила далеч от светлините на прожекторите за приятеля си Рич Пол, но след като го нарече свой "съпруг" на последния си концерт, тайната сватба изглежда все по-реална.

През уикенда по време на един от концертите си в Лас Вегас, Адел предизвика не само слухове за годеж, но и слухове за брак, след като отхвърли шеговитото предложение на фен с извинението, че нейният „съпруг“ Рич е в публиката.

Във видеоклипове, споделени в социалните медии, се вижда как звездата казва на посетителка на концерт: „Не можеш да се омъжиш за мен. Аз съм хетеросексуална, любов моя. И съпругът ми е тук тази вечер“.

След като фенът я насърчи да „опита“ да приеме предложението, Адел продължи: „Не, не искам да опитвам! Аз съм с Рич“ и се пошегува: „Ти си луда, остави ме на мира“.

Въпреки че двойката не е потвърдила, че наистина са сключили брак, феновете имат какво да кажат в социалните медии, като един от тях написа в TikTok: „Майка е омъжена???“, докато друг добави: "О, тя го нарече свой съпруг!", както и: „Тя заслужава цялото щастие на света“.

Адел и Рич отдавна предизвикаха слухове, че ще се оженят или са се оженили още в началото на 2022 г. Спекулациите бяха разпалени през февруари 2022 г., след като тя беше забелязана да се разхожда по червения килим на наградите Brit със смайващ диамантен пръстен на безименния си пръст.

Адел триумфира на наградите „Брит“

Въпреки това, когато по-късно я попитаха за състоянието на връзката ѝ в "Шоуто на Греъм Нортън", Адел не издаде нищо. 

И все пак, въпреки потайността ѝ, певицата неведнъж е била откровена относно намеренията си да създаде семейство с Рич. По време на друго скорошно шоу в Лас Вегас тя каза на публиката: „Наистина искам скоро отново да бъда майка, така че всеки път, когато видя име, което харесвам, го записвам в телефона си.“

35-годишната носителка на Грами и спортният агент, на 41 години, са заедно от 2021 г. и наскоро си купиха дом заедно. Преди това, от 2018 г. до 2021 г., Адел беше омъжена за Саймън Конеки, от когото има син Анджело, на 10 години.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти