Адел изненада с мил жест двойка младоженци на свой концерт

Щом стане дума за любов, Адел е готова на всичко. Дори и да прекъсне изпълнението на една от най-хубавите си песни, за да създаде прекрасен и запомнящ се момент за двойка младоженци. 

Певицата предизвика сълзи на радост в очите на фризьорката Габи и агента по недвижими имоти Евън Корис, когато спря да ги поздрави за сватбата им и да подпише роклята на булката. Прекъсвайки за кратко изпълнението си на песента "When We Were Young", Адел попита двойката дали току-що са се оженили, преди да възкликне радостно „Днес? Честито!"

Младоженците очевидно са големи фенове на Адел, след като са избрали да посетят един от концертите на изпълнителката в "Колизеум" на Сизър Палас в Лас Вегас. Адел неведнъж показа, че обича да взаимодейства с публиката по време на концертите си "Уикенди с Адел", които трябва да приключат на 25 март.

Щастливата булка Габи по-късно написа в своя Instagram профил: "Визията ни оживя и не можем да повярваме, че всичко това е реално. Получихме най-ценния си момент в най-добрия ден от живота ни. Благодаря ти, @adele".

Моментът вероятно е бил не по-малко специален за самата Адел, за която се говори, че очаква своята собствена сватба на мечтите това лято. Пръстен с голям диамант, който беше забелязан на безименния пръст на 34-годишната певица по време на един от последните ѝ концерти в Лас Вегас, подхрани слуховете, че тя и нейният любим, спортния агент Рич Пол, вече са сгодени.

Приближени до звездната двойка издават, че Адел и Рич планират да вдигнат сватба това лято – две години, след като официално обявиха връзката си.

Адел триумфира на наградите „Брит“

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти