"Изпих четири бутилки вино преди обяд": Адел призна защо е отказала алкохола

Познаваме Адел като красивата богиня с мощен глас, която е, но понякога дори и богините се намират в задънена улица и не знаят накъде да продължат. Певицата разкри, че по време на коронавирус локдауна е имало случай, в който е изпила цели четири бутили вино преди обяд, предаде DailyMail.

34-годишната Адел държеше чаша вино на сцената в Лас Вегас, докато правеше признанието пред феновете на един от нейните концерти в събота вечер: „Спомням си, когато дойдох тук по време на Covid, в локдауна, беше 11 сутринта и определено вече бях изпила четири бутилки вино – както всички бяхме."

„През 2020 г. казах, че искам да издам албума си. И всички бяхме вкъщи просто пияни." – продължи тя. 

Миналата година Адел каза пред Опра Уинфри по време на интервю за CBS, че е „спряла да пие“ след смъртта на отчуждения си баща Марк Евънс от рак на червата през май 2021 г., на 57-годишна възраст.

Адел, която свали повече от 45 кг, след като премахна алкохола от диетата си, каза: „Спрях да пия. Един страхотен начин наистина да опознаеш себе си, е просто да пиеш вода и да си трезвен."

Освен личното признание пред публиката ѝ в прочутия "Колизеум" на Сизър Палас в Лас Вегас, Адел сподели с феновете си как концертите ѝ "Уикенди с Адел" са повлияли на психичното ѝ здраве през последните четири месеца. 

„Чувствам се толкова сигурна тук. Моят живот е мъничък. Всъщност не напускам къщата си и това е по избор. Животът ми беше голяма работа, когато бях по-млада. Но колкото повече расте кариерата ми, толкова по-уплашена и тревожна ставам. [...] Излизам с кучетата си, сина си и гаджето си и разговарям с икономката си. В петък и събота наистина очаквам с нетърпение да дойда [във Вегас] и имам чувството, че ще прекарам една вечер навън и ще се видя с приятелите си. Това ме върна към живота."

След това Адел разкри, че ще удължи шоуто си във Вегас до ноември след почивка от няколко месеца. „Да пея пред четири хиляди души за 34 нощи не е достатъчно. И знам, че не е достатъчно, така че се връщам“, обяви неочакваната новина изпълнителката на "Someone Like You".

Хитмейкърката продължи да изненадва феновете си, като обяви, че ще пусне и концертен филм за "Уикенди с Адел", за да "бъде сигурна че всеки, който иска, може да гледа шоуто".

Според някои чуждестранни медии, на Адел са били предложени над милион долара на вечер, за да продължи да пее във Вегас, което е двойно повече от това, което печели в момента от концертите си в Сизър Палас.

Единствените притеснения около завръщането на Адел са свързани с продължаващите ѝ проблеми с гърба и плановете ѝ да има бебе от годеника си Рич Пол. Източник казa за Sun: „Не е тайна, че тя има проблеми с гърба и с коляното, за които е говорила на сцената. Тя със сигурност иска почивка и също се надява да има бебе."

Незабравимите моменти от бляскавия концерт на Адел в Ел Ей и интервюто ѝ с Опра Уинфри

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти