Вижте как Адел се пошегува с Пике: „Бившият на Шакира е загазил“

Когато популярните дами демонстрират подкрепа и симпатии една към друга, дават чудесен пример и доказват, че човешките отношения са по-важни от конкуренцията в шоубизнеса.

Адел е една от звездите, които многократно са изразявали уважение към своите колеги и тяхната работа.

А като добавим страхотното чувство за хумор и непринуденото ѝ поведение, не е изненада, че публичните ѝ изяви често стават вайръл в интернет.

Едно видео, публикувано в Tik Tok, за пореден път разкри колко естествена и забавна е британската певица.

Ето я и предисторията. Миналата седмица Шакира зарадва феновете си, като изпя хита "BZRP Music Session #53" в „The Tonight Show“ с Джими Фалън. Публиката в залата избухна и пя с пълно гърло испанския текст на парчето, като ентусиазмът на феновете перфектно допълни наелектризиращото изпълнение на Шакира. 

А преди няколко дни се оказа, че сред милионите, които се вълнуват от драмата около раздялата на Пике и Шакира, е и самата Адел.

Във видео, което стана вайръл в Tik Tok, Адел се разхожда сред публиката в Колизеума в Сизърс Палас по време на редовното си шоу. Закачайки се с хора от тълпата, тя моли своя почитателка да назове любимия си изпълнител - освен нея.

Момичето от публиката признава, че харесва Шакира, а спонтанната и ентусиазирана реакция на Адел не закъснява.

„Оо, гледах изпълнението й снощи при Джими Фалън... О, бившият й съпруг е загазил!“, пошегува се тя.

@alicenajj Adele saying Shakira's ex-husband is in trouble 🤣 #WeekendsWithAdele #adele #shakira #pique #vegas #jimmyfallon #tmz ♬ original sound - Alicee

Изглежда горещото парче, изпълненo с гняв и болка, но и отправящo посланието за силата на жените, е докоснало не само публиката, но и самата Адел.

Потребителите в социалните мрежи веднага обикнаха забавната и непринудена реакция на британската певица.

„Адел е като всички нас, които наблюдаваме цялата тази драма.“, коментира потребител в TikTok.

“Адел е толкова истинска! Тя просто каза това, което всички си мислим”, отбелязва друг.

Някои от коментиращите призоваха певицата да създаде парче с аржентинския ди джей и продуцент Bizarrap. А всички бяха единодушни, че е страхотно, когато жени и колежки се подкрепят публично така искрено.

В „The Tonight Show“ Шакира говори за тежката година, която е преживяла, както и за начина, по който песента "BZRP Music Session #53" е докоснала много жени по света.

„Работата с тази песен е там, че се превърна в химн за толкова много жени. Имах много тежка година след раздялата ми и създаването на тази песен беше много важно за мен“, призна тя. „Това беше здравословен начин да канализирам емоциите си.

Това не е първият път, в който Шакира подчертава колко важно е било да излекува сърцето си чрез музиката.

Припоменте си тук >>>> Шакира с трогателно интервю за разбитите мечти: „В ада има запазено място за някои жени“

„След като пуснахме тази песен, наистина се почувствах сякаш имам не фенове, а сестринство от жени, минали през същите неща, през които и аз, които мислят по начина, по който аз мисля, които се чувстват по начина, по който аз се чувствам, които е трябвало да изтърпят толкова много глупости по начина, по който на мен ми се наложи“, обясни Шакира.

„И знаете ли, аз написах песента за себе си“, добави тя. „Но също така чувствам, че е трябвало да се случи – заради всички тези жени, които също са имали нужда от глас, който да ги представлява по толкова много начини.“

След излизането си през януари, "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" достигна номер 1 в класациите в няколко страни и стана първата песен на Шакира, попадналю в топ 10 в Съединените щати след "Beautiful Liar" от 2007 г. (дуета с Бионсе).

С хита си Шакира успя още да счупи 14 световни рекорда на Гинес, като "Bzrp Music Sessions, Vol. 53" стана първата латино песен, достигнала 100 милиона гледания в YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти