Николай Дойнов, какъвто не сте го виждали: „Има много начини една жена да бъде силна, запазвайки женското“

Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за жени“ днес продължава с един журналист, от когото вече дълго време научаваме най-важните новини.

Николай Дойнов има над 20-годишна кариера в телевизията и е едно от емблематичните лица на NOVA. На екран сме свикнали да го виждаме обективен и сериозен, но ние от Edna.bg успяхме да видим журналиста в по-различна светлина - на семеен мъж, който смята, че женствеността не трябва да се губи, но и цени силата на дамите у дома и на работното място.

Като най-важния урок от взаимоотношенията си с жените Ники Дойнов определя умението да отстъпва и прави компромиси. „Повече от десетилетие ми отне да се науча да го правя“, признава той.

Според него има хиляди други начини една жена да бъде силна, без това да е „по мъжки“ - нещо, което според журналиста на NOVA повечето представители не неговия пол не харесват.

Що се отнася до най-вдъхновяващата журналистка, за него тя не е само едно име, а събирателен образ от жените, които с достойнство понасят предизвикателствата на професията, за да вършат своята работа по възможно най-добрия начин. Без партньорството на своите колежки нямаше да е същото, признава Николай Дойнов, и сравнява динамиката пред екрана с тази на отношенията в едно семейство.

Журналистът, който е съпруг и баща на син, споделя, че с радост би имал още едно дете. От думите за неговата избраница съдим, че е късметлийка, щом той я приема такава, каквато е:

„Аз съм харесал този човек заради всичко, което носи със себе си – и хубаво, и лошо. Лошото някой път дори е като подправка, която ти харесва – независимо дали си го признаваш, или не – без това не е интересно“, смята той.

Целия разговор гледайте във видеото по-горе, за да разберете какво би правил Ники Дойнов, ако можеше да бъде жена за един ден, какво жените трябва да чуват по-често, посланието, което би отправил към съпругата си, и още!

Кадри от гостуването на Николай Дойнов при Edna.bg разгледайте в галерията тук:

Николай Дойнов на гости на Edna.bg

През месец март очаквайте и останалите интервюта на Edna.bg, в които популярни български мъже говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често, до това как би изглеждал света без нас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти