Александър Сано за заповедите на сърцето и защо всеки ден обича жена си повече от вчера

Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за жени“ днес продължава с един изключително чаровен и харизматичен актьор.

Александър Сано е от онази рядка категория мъже, които не просто боготворят жените, но и умеят да говорят за тях с неподправено възхищение. „Жените са си супермени по природа“, признава той, като допълва, че вероятно дори не подозираме за всички скрити сили, които притежаваме.

За времето, което прекарахме с него, дори ние самите започнахме да гледаме с повече изумление и гордост на чудото да бъдеш жена. Защото Александър Сано е истински магьосник с думите – може да накара всяка дама да се почувства като най-изключителното и силно създание на Земята!

Животът без жените би бил „същински затвор, да няма дори едно цвете, което да ти разкраси живота“, споделя актьорът. А на въпроса какво трябва да чуват дамите по-често, дава отговор, с който няма как да не се съгласим изцяло:

„На жената трябва да ѝ се казва, че всичко е наред, защото жената има нужда от спокойствие. Спокойна ли е жената – светът е ок.“

Едва ли е изненада, че идеалът му за жена е собствената му съпруга, с която са заедно от 14 години и в очите му е истинска богиня:

„Никакви заповеди не е издавала моята мила половинка, но то не ѝ се и налага, защото всеки ден сърцето ми издава една-единствена заповед и тя е: „И днеска ще обичаш тази жена, даже повече от вчера, отворко. Разбра ли?“ И аз си се подчинявам....“

Целия разговор гледайте във видеото по-горе, за да разберете какво още сподели Александър Сано пред Edna.bg за собствената си дефиниция за любовта и в коя актриса би се превърнал, ако можеше да бъде жена за един ден.

Още кадри от гостуването на Александър Сано при Edna.bg разгледайте в галерията тук:

Александър Сано на гости на Edna.bg

През месец март очаквайте и останалите интервюта на Edna.bg, в които популярни български мъже говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често, до това как би изглеждал света без нас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти