Юлиан Вергов: „Не може да се вторачиш само в една жена“ 

Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за жени“ днес продължава с един безумно талантлив актьор, който дори няма нужда от представяне. 

Отличителните му белези са иронията, скромността и онази полуусмивка, която бетонира неустоимия му чар. А когато Юлиан Вергов говори за важните жени в живота си – тази, която го е създала, тази, която е до него, тази, която е създал, на нас не ни остава нищо друго, oсвен да притихнем безмълвни и да попиваме всяка негова дума като първите пролетни лъчи.

Когато го попитахме за най-голямата сила на edna жена, българският актьор бе категоричен: „Външно са очите, а вътрешно е любовта. Всъщност тя е основна движеща сила в природата.“ 

Не робува на обществените предразсъдъци и вярва, че всяка дама носи нещо специално в себе си: 

„Не мисля, че трябва да има идеал за жена. Всички са прекрасни посвоему и носят нещо различно. Винаги ме възхищават.“ 

Това, което научава от жените в своя живот и отбелязва като неприсъщо за мъжа, е нежността.

„Това е много интересно за мен. Необятно пространство, в което обичам да се впускам все повече и повече. Да бъдеш нежен в този груб свят за мен е забележително.“

Като горд баща на прекрасна млада дама, която вече излиза от тийнейджърските години, признава, че е имал „неблагоразумието“ да я запознае с „момчешкия свят“, но днес с интерес и вълнение я наблюдава как постепенно се превръща в жена и крачи гордо по същия творчески път като него.

В новия български филм с негово участие „В сърцето на машината“ не участват дамски персонажи, но представителките на нежния пол в екипа са многобройни, прекрасни и талантливи. Има и edna специална дама, която по думите на Юлиан допринася за 70% от неговия образ. 

Коя е тя и целия разговор с Юлиан Вергов гледайте във видеото по-горе, за да разберете още с коя актриса би искал да си партнира на големия екран и какво пожелава на всички вас – прекрасните ни читателки.

Още кадри от гостуването на Юлиан Вергов при Edna.bg разгледайте в галерията тук:

Юлиан Вергов на гости на Edna.bg

През месец март очаквайте и останалите интервюта на Edna.bg, в които популярни български мъже говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често, до това как би изглеждал света без нас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти