Калин Врачански за уроците, които е научил в любовта, и най-силните женски качества

След първото интервю в звездния ни списък с Влади Ампов-Графа, поредицата от срещи „10 известни мъже говорят за жени“ продължава с един безумно харизматичен и забавен актьор.

Калин Врачански е от онези изчезващи видове господа, които осветяват всяка стая, в която влязат, и ни карат да се усмихваме по-широко, да се харесваме малко повече и да се стремим да бъдем по-големи оптимисти.

За времето, което успяхме да си откраднем с него, успяхме да се посмеем от сърце, да преоткрием женската природа и да си забравим мисълта няколко пъти, докато го съзерцаваме. 

Българският актьор ни сподели, че според него най-голямата сила на edna жена са очите:

„Когато те погледне, можеш да си припаднеш! Нали така става и влюбването – когато се погледнете, като прехвърчи нещо и си казваш: „Е, дотук бях!“

Животът го е научил, че представителките на нежния пол може и да не знаят какво искат, но го искат тук и сега. И все пак, животът без тях ще е живот, изживян напразно.

Калин ни предложи своя нетрадиционна дефиниция за любовта, която в началото ни учуди, а после ни накара да се замислим и да възкликнем: „Е, може и да има нещо вярно!“:

Любовта е като жив организъм. Започва като нещо малко, става по-голямо, накрая става нещо огромно, което, ако го поддържаш – дава прекрасни плодове, ако не – става ужасно същество, което може да ти изяде главата!

Целия разговор гледайте във видеото по-горе, за да разберете какво още сподели Калин Врачански пред Edna.bg за най-важната жена в живота си и най-ярките дамски образи в театъра.

Още кадри от гостуването на Калин Врачански при Edna.bg разгледайте в галерията тук:

Калин Врачански на гости на Edna.bg

През месец март очаквайте и останалите интервюта на Edna.bg, в които популярни български мъже говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често, до това как би изглеждал света без нас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти