Влади Ампов-Графа за най-важните жени в своя живот и защо съпругата му е майсторът вкъщи

Поредицата ни от срещи „10 известни мъже говорят за жени“ започваме днес с едно име, чиято кариера няма нужда от представяне. Той е величие в съвременната българска поп музика, но това далеч не се изчерпва само с псевдонима му (макар искрено да признава, че не го понася).

Очаквахме да посрещнем кралска особа, а Влади Ампов се оказа най-естественият и непретенциозен събеседник, когото можем да се пожелаем.

Графа определя като любими жени в живота си своята покойна майка Антоанета, сестра си Нора, своята съпруга Мария и тяхната дъщеря Никол. За последните три признава, че са много различни и олицетворяват „пъстротата на живота“.

Според думите му Мария е човекът у дома, на когото може да се разчита да се справи с някаква повреда, а професията ѝ на интериорен дизайнер помага за това. „Тя изважда куфарчето с инструментите и поправя всичко“, споделя изпълнителят и добавя: „От тази гледна точка аз съм един щастливец.“

Признавайки че не е лесно да се живее с него, Влади Ампов отговаря, че би избрал да размени ролите си за един ден именно със своята съпруга.

На въпроса коя е най-голямата сила на една жена, Графа е категоричен: „Жената няма само една сила, тя цялата е сила.“

„Женската любов е сила. Женската отговорност, обич, закрила, утеха...несравними неща. Жената е майка и това я прави различна от всичко друго.“

Според Влади Ампов проблемите в една връзка започват, щом жената е сметната за даденост. Отношението към дамите и изслушването им за него са по-важни от обясненията в любов.

„Не бих казал, че имам идеал за жена. По-скоро моето момиче...е моето момиче, това е!“, казва той с усмивка.

Целия разговор гледайте във видеото по-горе, за да разберете какво още сподели Графа пред Edna.bg за най-важните дами в живота си, защо изпитва вина към тях и какво би искал те винаги да помнят!

Още кадри от гостуването на Графа при Edna.bg разгледайте в галерията тук:

Влади Ампов-Графа на гости на Edna.bg

През месец март очаквайте и останалите интервюта на Edna.bg, в които популярни български мъже говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често, до това как би изглеждал света без нас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти