Създадено за eMAG

Пролетен гардеробен хороскоп

Пролетен гардеробен хороскоп
Снимка: iStock/Getty Images

Пролетта най-накрая се показа зад ъгъла и набързо издуха и последните минусови температури, за да се настани удобно и да ни погледне критично изпод вежди . Защото истината е, че въобще не сме готови за топлото време и дори от Космоса се вижда, че още се разхождаме, увити в ушанки и палта. Звездите горе обаче няма да търпят подобни недоразумения и за да улеснят всички ни в избора на пролетни дрехи, са изготвили подробни предсказания за всяка зодия.

Четете и си водете записки, а след това си набавете необходимите неща от eMAG, защото никой няма време да ходи и да се бута по магазини, губейки ценни пролетни часове. Пазаруването онлайн е много по-лесно и приятно, можете да си получите поръчката си вкъщи, от офис на куриер или от шоурум на eMAG и да пробвате всичко на спокойствие вкъщи, а ако не се харесате – имате 30 дни, за да го върнете – безплатно*.

И така, да влязат звездите и техните прогнози!

ОВЕН

Снимка: iStock

На Овните винаги им е горещо. За тях няма лято, няма зима – винаги са готови да хукнат нанякъде по къси ръкави. Дали ще търчат до Черни връх или ще ходят на театър, или ще тичат от Черни връх към театъра, за тях няма значение. Важното е да им е прохладно и удобно, защото много емоции бушуват под тези рога и вдигат температурата на и без това разгорещените чифтокопитни. Затова звездите им отреждат тази пролет да обличат спортните блузи и да продължават да обикалят като ненормални, без да се притесняват, че нещо ще им стяга, дърпа или запарва.

ТЕЛЕЦ

Снимка: iStock

Телецът, за разлика от Овена, най обича да стои на едно място. Той е абсолютната противоположност на тичането и олицетворява идеята за бавно живеене, включително бавно придвижване от точка А до точно Б, бавно хранене и други бавни неща. Поради тази им мудност, Телците често излизат от зимата като едни големи окръжности, на които всички дрехи са им малки и могат да бъдат увити единствено в перде. Дори и да си увит в завеси обаче трябва да ги съчетаеш с подходящи обувки и ето тук се намесват звездите, които орисват тази пролет Телците да нахлузват удобни спортни обувки, с които да ходят бавно-бавно натам, накъдето са тръгнали.

БЛИЗНАЦИ

Снимка: iStock

Ето, че стигаме до представителите на зодиака, които нямат почти никакви претенции към външния си вид и това често им личи. Единственото, което ги интересува, е да има какво да облекат, за да излязат на улицата и да се видят с приятелите си и да ги засипят с поток от думи. Точно заради това звездите не си губят времето, а направо им препоръчват да си взимат няколко по-свежи тениски, и да отпрашват по задачите си. В случай, че някой Близнак поне си направи труда да отдели 16 секунди, за да ги разгледа внимателно и да си избере, ето тук са дамските тениски, а тук – мъжките тениски. Едва ли ще обърнат внимание, но сме длъжни да пробваме.

РАК

Снимка: iStock

Милите Раци, които не знаят дали да плачат от радост, че идва пролетта, или от тъга, че свършва зимата. Докато решат, голяма част от пролетта ще е минала, така че има известна трудност какво точно да им отредят звездите като пролетен гардероб. Това, което е сигурно е, че Раците ще прекарват доста време вкъщи, за да съберат емоционални сили да се гмурнат в пролетно-летния сезон. Затова и логичното е пижамите да са тяхната орисия! Заповядайте, уважаеми Раци, пижами за жени и пижами за мъже - меки и удобни, можете да попивате и сълзите си с тях.

ЛЪВ

Снимка: iStock

Лъвовете едва дочакаха първите положителни температури, за да вчешат перчема и да хукнат по улиците да се ветреят с голи глезени и пролетни дрехи. Ама че духало вятър и било хладно – това един Лъв не го грее. Греят го само погледите на околните и плановете за живота! А в плановете влиза и това Лъвът да е най-неотразим цяла пролет и лято – в града, на плажа, навсякъде. Звездите си обичат Лъвовете и винаги им дават по нещичко отгоре, така ще е и тази пролет – освен обувки за Лъвици и обувки за Лъвове, с които да са неотразими, докато дефилират в града, банските също са отредени за тях. Така е, като си цар на животните и на зодиака!

ДЕВА

Снимка: iStock

Девите обичат пролетта, защото могат да си изчистят къщата, да си подредят гардероба и да простират на балкона. Е, обичат и да си обличат по-леки и свежи дрехи, но това е второстепенно. Чистофайниците на зодиака са много лесни за орисване на дрехи, защото важното за тях е да са от естествени материи и да се поддържат лесно. Звездите са категорични, че роклите ще са девичият хит тази пролет. За мъжете, разбира се, има и нещо по-мъжествено, но елегантно – ризи.

И си ги избирайте по-бързо, че докато ги изперете, прострете и изгладите, то ще дойде лятото...

ВЕЗНИ

Снимка: iStock

За Везните пролетта е най-тежкият сезон. Започва се едно лутане пред гардероба – това ли да си облека или онова? Тези обувки или онези? С яке или със сако? Не им е лесно на Везните в този живот, но специално за облеклото им се е паднала най-тежката съдба. Затова и звездите се опитват да ги облекчат, като ги орисват... да продължават да се терзаят за дрехите, но не и за аксесоарите! В краен случай, ако не знаеш с какво да излезеш облечен, винаги можеш да излезеш облечен просто по часовник – но гледайте да е хубав! За да сте сигурни в избора, направете го тук за дамски аксесоари и тук – за мъжки аксесоари.

СКОРПИОН

Снимка: iStock

Пролетта и лятото са сезоните, в които Скорпионите нанасят най-големи удари. Разбира се, говорим за любов и секс, а единственото, от което Скорпионите имат нужда за едно успешно завоевание, е бельото (жилото си го носят със себе си). Звездите са категорични – тази пролет на жените Скорпиони оръжейното им се намира тук , а на мъжете – тук. Успешен лов и накрая на сезона пребройте жертвите!

СТРЕЛЕЦ

Снимка: iStock

Добрахме се до авантюристите на зодиака, които само чакат да дойде пролет, за да хвърлят кецовете и дънките в два сака и да тръгнат да обикалят света като гламави. Рафтинг, катерене, гмуркане, летене с парапланер – само кажете кога и Стрелецът тича да го прави. Тук звездите нямат никакви трудности – Стрелците не се нуждаят от пролетни дрехи, а от нови куфари, които да разнасят със себе си по широкия свят. Могат да ги намерят тук  и ако позволят само един съвет – да си купят поне 2-3, че както ги хвърлят и мятат, няма да им стигне един до есента.

КОЗИРОГ

Снимка: iStock

Пролет, пролет, но Козирозите са сериозни хора и нямат време за глупотевини. Те просто си сменят гардероба с по-леки и проветриви дрехи и продължават да правят таблици в Ексел със същия устрем. Звездите няма с какво да ги изненадат или впечатлят, затова просто им препоръчват да влязат да си изберат каквото им е необходимо и предварително се извиняват за притеснението, което им създават.

ВОДОЛЕЙ

Снимка: iStock

Никой не знае какво може да му се прииска на един Водолей – да скара ски посред лято, да се гмурка насред зимата, или да полети към Космоса. Самите Водолеи не са наясно със себе си, но това не им пречи да взимат всичко най-добро от всеки сезон. Затова и се радват на пролетта като малки деца – със сигурност ще имат какво да правят и то ще е супер интересно. Звездите са наясно с това, че Водолеите са от паралелна Вселена и са ги орисали на минимума подготовка – облекло за всякакви спортни случаи. За мъжете - тук, за жените – тук. Ако се наложи  - и за Космоса става.

РИБИ

Снимка: iStock

Хубав е сезонът за Рибите – и водата е по-топла, и денят е по-дълъг, и по-интересни неща плуват в реките и океаните на живота. Мечтателите на зодиака нямат нужда от много, за да се чувстват добре, но през пролетта със сигурност ще им трябват едни слънчеви очила – през тях ще виждат нещата по-цветно и по-ярко. Друго си е шаран със слънчеви очила! Хороскопът за пролетно-летния сезон съвпада с това предположение и отсъжда на Рибите моментално да си изберат по един чифт розови очила тук и да отплуват нататък, въобразявайки си, че всичко е прекрасно. В интерес на истината, то Е прекрасно – ето, в момента очилата, предлагани от eMAG са с код за 15% намаление!

Звездите предупреждават всички свои подопечни зодии, че преди да се нахвърлят да купуват, могат да проверят късмета си в играта на сайта Edna.bg, който за 10-я си рожден ден раздава подаръци, сред които и 20 ваучера за пазаруване в eMAG на стойност 50 лева всеки!

И накрая пожелават късмет на всички, а ако можеха – сигурно щяха и да ви стискат палци.

*важи за продукти от категория Мода, предлагани от eMAG.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти