Папи Ханс за жените като изкуство, вярата в брака и защо е толкова трудно да се живее с него

Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за жени“ днес продължава с един талантлив мъж със заразителен смях, който изгрява като писател, но сега се е отдал да изразява себе си чрез музика.

Вероятно го познавате като Константин Трендафилов или Папи Ханс. В първия случай сте чели „За кого се сещаш, когато се сещаш“ и „Затворисърце“, а във втория можете да пеете с цяло гърло „Кекс“ и „Твой“. При всяко положение няма как да отречем, че Папи е наистина харизматичен, талантлив и интелигентен по един ненатрапчив и лежерен начин, който владеят малко мъже.

Ето защо се изненадахме на признанието му, че всъщност да се живее с него никак не е лесно:

„Най-важната жена в момента за мен е приятелката ми Сара по простата причина, че не мога да си представя някой да ме изтърпи с всичките ми бръщолевения, глупости, планове, идеи и... пеенето сутрин, което е фатално!“

По негови думи съжителството им е доста забавно – докато единият готви, другият пее и чупи чаши, но като оставим хумора настрана, посланието му към нея е доста мъдро и вълнуващо:

„Вярвай си повече. И това е послание към всички жени. Големият талант на мъжете е, че даже да са най-големите загубеняци, просто си вярват, че са родени да бъдат номер едно, докато жените трябва да го изградят това самочувствие, така че това бих го казал на всички.“

Начинът, по който говори за Сара ни направи дълбоко впечатление, така че нямаше как да не го попитаме и какво мисли за брака:

„Не вярвам в брака. Вярвам в партньорството в една връзка. Мисля, че това е най-ценното нещо – ако можете да сте любовници и партньори, всичко останало ще се нареди.“

Целия разговор с Папи Ханс гледайте във видеото по-горе, за да разберете с коя песен побърква сутрин приятелката си, ще ѝ предложи ли скоро брак и как се справя с разкодирането на женската логика.

Още кадри от гостуването на Папи Ханс при Edna.bg разгледайте в галерията тук:

Папи Ханс на гости на Edna.bg

През месец март очаквайте и останалите интервюта на Edna.bg, в които популярни български мъже говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често, до това как би изглеждал света без нас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти