Орлин Павлов: „Чарът е много по-важен от красотата“

Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за жени“ днес продължава с един горд татко, щастлив съпруг, успешен актьор и музикант.

Тайната на дългите и пълноценните взаимоотношения е искреността – това е урокът, който Орлин е научил от жените в живота си. И все пак, все още е рано да споделя разсъжденията си в тази посока с най-малката, но най-важната дама за него в момента:

"За всяка възраст си има уроци. Някой път без да искаш научаваш нещо, което не можеш да разбереш, че си научил, и го разбираш чак след 10 години."  

Всичко с времето си, съгласни сме!

Посланието, което отправя към своята дъщеричка пред нашите камери, изпълни сърцата ни с обич и топлина:

Бети, толкова си сладка! Искам да си по-търпелива, тате, да ни изслушваш повече, да не бързаш.

След това се обръща към нас и добавя с усмивка: "Така са децата, няма как. Не можем да спрем тази фурия. Не можем. С любов само."  

О, тук е моментът да си върнем думите назад! Той има не Edna, а цели две важни жени в живота си. Едната е дъщеричката му Елизабет, а другата – половинката му, прекрасната Диана. Да, Орлин Павлов е богат човек, защото има дом, в който всеки ден някой го чака да донесе щастие.

Впечатлихме се от признанието, че според него слабостта на edna жена е нейната най-голяма сила:

Винаги. Нейната слабост е най-голямата ѝ сила. Дори когато няма никакви сили, когато е най-самотна, когато е най-нещастна, според мен там се крие най-голямата ѝ сила – в нейната беззащитност.

Нашият звезден гост не робува на идеали и смята, че всяка жена има свой собствен чар, цвят, сексапил. 

Всичко е въпрос на чар. Чарът се запазва много по-дълго от красотата. Чувството за хумор също е много важно. 

За завършек, бихме искали да се присъединим към неговото послание към вас, нашите читателки, в края на разговора ни:

Скъпи дами, отворете се повече към мъжете, не мислете толкова много. Няма време. Няма време да изчисляваме някакви формули, за да достигнем до голямата любов, която всички искаме и чакаме. Любовта или идва, или не идва. Живейте тук и сега.

Целия разговор гледайте във видеото по-горе, за да разберете какво ще направи Орлин Павлов, ако един ден се събуди като представител на противоположния пол, коя е най-великата песен, посветена на жена и какво мъжете не чуват достатъчно често, а трябва.

Още кадри от гостуването на Орлин Павлов при Edna.bg разгледайте в галерията тук:

Орлин Павлов на гости на Edna.bg

През месец март очаквайте и останалите интервюта на Edna.bg, в които популярни български мъже говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често, до това как би изглеждал света без нас.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти