Владимир Михайлов: „Без жените в моя живот не знам какво щях да правя“

Звездната ни поредица от срещи „10 известни мъже говорят за жени“ днес продължава с един актьор, музикант и всестранно развит талант. Някои от вас го познават от ролята му на Денис Топал в „Братя“, а други да се любували на изпълненията му в „Маскираният певец“. Освен звезда, Владимир Михайлов е и син, съпруг и баща.

И да, дори човек да се роди толкова талантлив, не се ражда научен, а личи, че Владо е отгледан от силни и умни жени:

„Първите и най-важни уроци в живота ми дойдоха от майка ми, която ме научи да съм много непримирим и да си отстоявам позицията. Научи ме да вярвам, че мнението ми има значение, да се боря за това, което искам, и да обичам. Други много важни хора за моето възпитание, това са моите лели. Те са познати като „лелите“, защото са отгледали няколко поколения хора (смее се) и са безкрайно, невероятно грижовни хора. Без жените в моя живот не знам какво щях да правя.“ 

Само няколко минути по-късно Владо ни доказа, че наистина е откърмен със свободен дух. Когато го попитахме каква жена би бил за един ден, той отговори, че би искал да е жена с власт, за да може да направи повече за правата на жените, особено по места, където те са напълно отнети. Хубаво е да знаем, че някой като него ни пази гърба.

Забелязахме също, че Владо не обича да говори с генерализации за половете, а предпочита да се отнася с човека като индивидуалност. Дори когато полюбопитствахме за неговия идеал за жена, чухме следното:

„Интелигентен, забавен и добър човек, принципен. Идеалът ми за жена, и не само за жена, е тази комбинация.“

И все пак, актьорът си представя живота без жени като ужасен, безсмислен и сив. А ето какво казва за най-важната в неговия:

„Най-важната жена в живота ми и събирателно звено на всичко около мен е съпругата ми. Тя се грижи за всички ни. Определено тя е най-важният човек до мен. Моята съпруга, с която също така и свирим заедно, правим музика заедно. Така че тя е свързващото звено.“

Разковничето на брака според него е по-малко егоизъм и повече хубави моменти.

„Всички много зацикляме в битовизми и забравяме да си казваме най-важните неща: „Обичам те“, „Искам да си добре, искам да си щастлива“. Доброто настроение е хубаво да се поддържа и от двете страни и тогава всичко е по-леко.“

В края на този приятен и увлекателен разговор Владо поздрави нас и всички читателки на Edna с песента „Woman“ на Джон Ленън.

Но преди да си я пуснете, гледайте целия разговор във видеото по-горе, за да разберете какво помни Владо Михайлов от работата си със Салма Хайек, как е впечатлил и спечелил вниманието на съпругата си Миша и коя е най-голямата сила на една жена.

Още кадри от гостуването на Владо Михайлов при Edna.bg разгледайте в галерията тук:

Владимир Михайлов на гости на Edna.bg

Вижте и останалите интервюта на Edna.bg, в които популярни български мъже говорят за жени – от най-важните уроци, които са научили от дамите в живота си, през нещата, които биха искали ние, жените, да чуваме по-често, до това как би изглеждал света без нас:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти