Тази вечер изгрява мистична Вълча луна: какво ще донесе тя за всяка зодия

вълк луна
Снимка: iStock

Началото на 2024 вече ни донесе някои значими астрологични събития. Ретроградният Меркурий, завършващ на 1 януари, беше един пример, а началото на сезона на Водолея на 20 януари беше друг. А ето, че тази вечер в небето ще изгрее и първото за годината пълнолуние. То ще се проведе в знака на Лъв и е познато също като Вълча луна.

Паралелно с това съдбовно пулнолуние ще продължи и сезонът на Водолея, поставяйки акцент върху иновациите и желанието на всеки за уникално и автентично себеизразяване. Въпреки това, тъй като този управляван от Сатурн въздушен знак не е най-големият фен на светлината на прожекторите, вниманието, което сте получили, може да ви подтикне да запазите някои от непопулярните си мнения в тайна.

За щастие, Вълчата луна ще насърчи всеки зодиакален знак да покаже истинското си лице и да изрази вярванията си, без да го интересува дали ще получи критики.

Защо се нарича Вълча луна?

Януарското пълнолуние е получило прозвището „Вълча луна“, защото обикновено по това време от годината вълците излизат нощем и вият срещу луната. Звукът продължава да се носи много по-дълго, защото небето в тази нощ е много ясно.

Тъй като това годишно събитие се провежда през един от най-студените месеци в годината, то се нарича още Смразяваща луна.

Кога настъпва Вълчата луна през 2024 г.?

На 25 януари в 19:54 ч. българско време, Вълчата луна ще достигне пикова осветеност във фиксирания огнен знак Лъв.

Докато тази луна се провежда, всеки зодиакален знак ще бъде подтикнат да се заяви и да потърси признанието, което заслужава за своите дела и способности.

В галерията ще научите какво може да очаква всеки отделен зодиакален знак от Вълчата луна през януари 2024 г.:

Какво да очаква всяка зодия от януарската Вълча луна

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти