Астро прогноза за седмицата: Венера насърчава финансов успех, а Пълнолунието тласка към ново начало

Започнахме новата седмица с Луна в Близнаци, което събужда във всички желанието да комуникираме. Това разбрахме от астрологичната прогноза на Вихра в предаването „На кафе“.

Днес Венера преминава в знака на Козирога, където ще остане до 16 февруари. Ако досега отношенията ни са били под влиянието на оптимиста на зодиака, огнения Стрелец, сега очаквайте по-голяма задълбоченост и сериозност в личните отношения.

Ако искате да стартирате сериозни бизнес или романтични отношения, точно този период е особено благоприятен за ново начало.

козирог
Снимка: Istock

Въпреки това Козирогът може да ви повлияе със своята дисциплинираща енергия и да усетите лек хлад във връзката си.

Имайте предвид, че Венера отговаря и за финансите, затова всякакви решения, свързани с тази област от живота ви, ще донесат удовлетворение в този период.

Най-благоприятно влиянието на Венера в Козирог ще бъде за земните знаци Телец, Дева и Козирог, както и хората с асцендент в тези знаци.

В сряда вече ще започнем да усещаме енергията на пълнолунието в Лъв, което се очаква в четвъртък в 19:53, обяснява Вихра. Най-силно засегнати от пълната Луна ще бъдат хората, родени между 26 и 30 юли, както и тези с асценденти в Лъв, Водолей, Телец и Скорпион.

луна
Снимка: iStock

Независимо от вашия слънчев знак, използвайте периода на Пълнолуние да се пречистите и освободите от всичко вредно и негативно, съветва още Вихра.

Другата добра новина в астрологичен план е, че навлизаме в период без ретроградни планети, който ще продължи до 2 април. Сега е моментът да си правите планове, да се обвържете и да започнете всичко ново, за което мечтаете.

Какво може да очаква всяка зодия през тази седмица, разберете от видеото горе. А ако все още не сте прочели специалния седмичен хороскоп на Edna.bg, открийте го тук:

Седмичен хороскоп за 22-28 януари

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти