Разгадай емоционалния си свят: Какво казва за теб твоят лунен знак

Ако използвате астрологията, за да опознаете по-добре себе си, тогава погледнете вашия лунен знак - той е дълбоко свързан с човешките емоции.

В древни времена философите са свеждали променливите психични състояния до колебаещите се фази на лунния цикъл. Именно затова през 13-ти век остарялата и обидна дума „лунатик“ е била използвана за описание на засегнатите от „периодична лудост“, зависеща от промените на луната.

Седмичен хороскоп за 13-19 май

Това е идея, която също се предава в литературата, като луната често се използва като троп за означаване на необуздана страст и емоция, особено когато става дума за жени. Следователно не трябва да ни изненадва, че в астрологията разглеждаме лунния знак - зодиакалния знак, през който луната е преминавала в точния час на вашето раждане - като ръководство за дешифриране на емоциите на човек.

Вашият лунен знак е една от най-важните части от вашия астрологичен профил: той представлява вашата емоционална страна, вашите чувства, интуиция и спомени.

Той също така диктува връзката ви с основните влияния на майката в живота ви, както и начина, по който се грижите за другите. Да познаваш своя лунен знак означава да разбираш емоциите си и себе си на интимно ниво.

За да откриете своя лунен знак, трябва да знаете точния момент на вашето раждане и координатите на мястото, където сте се родили. Можете да използвате онлайн калкулатор за лунен знак или да се консултирате с астролог, който може да ви помогне да откриете тази информация. 

А сега, нека видим какво разкрива вашият лунен знак за вътрешния ви емоционален свят:

Разгадай емоционалния си свят: Какво казва за теб твоят лунен знак

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти