Астро прогноза за седмицата: период на хармония, време е за спокойствие и нови планове

Тази седмица ще бъде хармонична и благоприятна, защото отдавна не сме имали такова спокойствие в астрологичен план, разкрива Вихра в предаването „На кафе“.

В неделя и последната ретроградна планета – Уран, също тръгна напред и в момента се радваме на период без нито една такава. Това значи, че до 2-ри април имаме зелена светлина за всички начинания, които планираме.

Хубавото през тази седмица е, че няма да има напрегнати аспекти на планетите, които да ни смущават или притесняват.

Освен това в началото на тази седмица Луната е намаляваща, което значи, че моментът е добър да пречистване и в духовен, и във физически план.

На кафе
Снимка: кадри vbox7

Днес Луната влиза в знака на Везните, което значи, че през следващите два дни и половина може да прекарате повече време с хората, които обичате, и да потърсите красотата около вас.

Освен това днес имаме много интересен аспект на Марс с Уран, което ни подтиква да бъдем по-нестандартни в решенията си, така че днес може да се изненадате от себе си. Влиянието на Уран e най-благоприятно за земните знаци Телец, Дева и Скорпион.

За въздушните знаци Близнаци, Водолей и Везни сряда ще бъде по-успешен и хармоничен ден.

Ако пък имате важни планове за четвъртък, имайте предвид, че ще бъдем най-продуктивни до около 11 часа, след което Луната ще бъде без курс.

На кафе
Снимка: кадри vbox7

В петък очакваме хармоничен аспект на Меркурий с Нептун, което ще повлияе много добре на креативните и творчески дейности.

През уикенда се отдайте на нещо нетипично, вълнуващо и интересно, съветва Вихра. Така ще се предпазите от напрегнатия аспект на Луната с Уран. В събота се пазете от необмислени действия, а в неделя Луната в Стрелец ни носи позитивна енергия и ни подтиква да си направим смели планове. Използвайте момента да обучение, да разрешите проблеми, които сте отлагали, или да планирате пътуване.

Какво още разкри Вихра за всичко, което ни очаква в астрологичен план през тази седмица, вижте във видеото горе. А ако сте пропуснали нашия специален седмичен хороскоп, прочетете какво ви очаква според зодията тук:

Седмичен хороскоп за 29 януари - 4 февруари

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти