Злата кучка, която обичаме

Злата кучка, която обичаме
Снимка: НоваТВ

На пръв поглед те са типичното олицетворение на образа на злата кучка – красиви, секси и подли. Готови на всичко, за да постигнат това, което искат.

Освен изкусителния им вид и хитрата мисъл обаче имат и още едно важно оръжение – държат ключа към най-големите и важни тайни в Бевърли Хилс. А както знаем – който държи мръсните тайни, притежава най-голямата власт.

Те са „Подли камериерки”, които от днес (20.00 ч. по Нова) влизат в дома на зрителите, без да чукат. Поредицата експлоатира един добре познат образ, за който сериали като „Отчаяни съпруги” отдавна утъпкаха пътеката. )приликите с историите от Уистерия Лейн не са случайни – именно Ева Лонгория и Марк Чери са продуценти).

В светлините на прожекторите попада жената, която умее да дърпа конците на живота – тя е хубава, остроумна, самоуверена, знае какво иска и не се страхува да направи необходимото, за да го постигне. Добавяйки към нейната целеустременост и човешката мечта, която преследва, образът й ни става особено пълнокръвен и симпатичен.

Безпощадната женска петорка, която освен всичко друго е и 100 % латиномариканска, е в следния състав: Марисол – уравновесена, хладнокръвна, следователно – подозрителна. Бързо доказва, че е безценна в работата си, но всъщност нейната мисия е доста по-различна от това да почиства след богатите.

Роузи е жената, която започва всичко отначало – напуска Мексико, за да рестартира живота си в Бевърли Хилс. Докато работи като бавачка в семейството на звездна двойка обаче, тайно мечтае да доведе собствения си син в Америка.

Кармен е най-подлата от всички – огнена пуерториканка, която преследва една единствена цел – да стане световно известна певица. Накрая, но не последно място – Валентина, която доказва максимата, че малките жени създават големи проблеми – 18-годишна, вироглава, непокорна и за зла участ на майка си – влюбена в сина на богатия си работодател. Към горните четири добавяме и майката на Валентина – Зойла, която се опитва да излезе на глава с непослушната си дъщеря.

Така горните пет жени се изправят срещу богатите и властимащите в богаташкия град, за да завихрят една забавна, но така също мръсна и опасна класова война.

А образът на злата кучка, както често се случва в подобни поредици, постепенно ни става особено симпатичен – защото е истински, неподправен, забавен и каращ ни по женски да прощаваме и най-подлите номера. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти