
Техники
Избери категория
-
Как се прави: Имамбаялдъ
Необходими продукти за 4 порции: 5 патладжана 5 глави лук 5 зелени чушки 5 домата 3 скилидки... -
Как се прави: Голи сарми
Малките, завити сармички са кулинарна класика и изпитание за търпението на всеки готвач. Ако... -
Как се готви шкембе чорба
Лесен вариант за приготвянето на шкембе чорба можете да видите във видеото по-горе. Там... -
Как се прави: Курбан чорба
Изкуството на курбан чорбата е изключително важно, заради ролята ѝ на приношение, което все пак... -
Как се прави: Домашни кренвирши
Необходими продукти: 1 кг свинско контрафиле 250–300 мл животинска сметана 2 ч. л. сол 1 ч.... -
Как се прави: Шишчета от боб
Подбраните от цял свят съставки (азиатско тофу, средиземноморска мащерка, близкоизточни кайсии и т. ...