Любовта, без която не можем

„Предполагах, че третата ни мисия ще бъде емоционална, но тя се оказа още по-емоционална, отколкото очаквах!“, казва Ина в своя видеодневник за мисия „Аз съм“.           

По време на срещата си с новите ментори, life coach-овете Гергана Павлова и Пламен Петров, Ина призна че за нея щастието е да изпитва вдъхновение да прави хората, които са важни в живота й щастливи.

Тогава тя сподели и че след последната си връзка, в която сякаш се е „разтворила като аспирин в живота на другия“, в момента обратно се събира като собственото си „аз“. 

„Давам вид на много самоуверен човек, много силен, много справящ се с всичко сам, но всъщност не е точно така – аз завися изключително много от човешкото мненние и това е нещото, което искам да променя“, споделя Ина.

Като първа крачка към постигането на пълното щастие, тя определя това отново да си стане най-важната, тъй като знае, че е най-добра за останалите именно когато е най-добра за себе си. 

„Мисията ми е да бъда себе си, отново да направя себе си центъра на собствената си вселена – това е един вид преоткриване, любов, от която всичко трябва да започва и това е любовта към самите нас, която ни прави по-добри и към останалите“.

Във видеодневника Ина разкрива как минава за нея един прекрасен почивен ден – от типично женските неща като фризьор и маникюр, до четене на книга на прозореца, слушайки звуците на града.

„Искам да си покажа, че се обичам!“, казва тя и признава че в седмица 3 от своята промяна вече се чувства страхотно и има усещането, че целият й живот започва да се събира отново – спортът, работата, желанието за живот и най-вече желанието .. да бъде щастлива!

Ако искате да предгледате и останалите видеодневници на всички великолепни, следете канала на Великолепните 5 във Vbox7.com. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти