Аз съм магнит за чудеса

 „Аз съм“ се оказа много дълбока мисия, а лайфкоучингът всъщност е огледалото, от което имах нужда“, споделя Тереза, една от участничките във „Великолепните 5“.

Днес е четвъртък, което означава че е денят за нейния видеодневник, в който споделя как се справя с мисия „Аз съм“ и как приема менторите в нея Гергана и Пламен.

По време на срещата си с тях Тереза призна, че за нея щастието е да си с най-близките на място, което всички харесвате и да се забавлявате – за нея това е мига, в който ти дори не осъзнаваш, че си най-щастлив и си истинското си „аз“. 

Задачата, която й поставиха менторите пък бе в рамките на една седмица да записва всички моменти, в които се чувства привлекателна, както и от сутрин до вечер да си повтаря, че животът е прекрасен и никой не може да повлияе на настроението й.

„Благодарение на тази мисия осъзнах че не искам да се влияя от чуждото мнение, не искам да бъда клоунът, който в края на деня плаче сам“, казва Тери.

Във видеодневника си тя споделя кадри от почивката си в Гърция и в типичния си шеговит стил отбелязва, че наоколо „няма никакви мъже, защото всички вече са обвързани“. 

„Чувствам се страхотно в проекта „Великолепните 5“ и осъзнавам, че вече съм се променила!“, казва Тери.

 Какво още споделя тя и как се справя с предизвикателството, което й постави Ина (да ходи една седмица без бельо) – вижте във видеото! 

Ако искате да предгледате и останалите видеодневници на всички великолепни, следете канала на Великолепните 5 във Vbox7.com. 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти