Цветно вдъхновение по клавиатурата

Цветно вдъхновение по клавиатурата
Снимка: netinfo

Ако буквите и символите по клавиатурата ви вече едва се разпознават, а бутоните видимо изглеждат захабени, то идеята, която ще ви предложим, е точно за вас.

Още повече - ако харесвате вдъхновението и настроението, което създават цветовете.

За целта ще са ви необходими единствено цветно тиксо (може в един цвят, а може и фигурално) и ножица. Разбира се, ако нямате такова тиксо под ръка, винаги можете да експериментирате и с лента за подаръчни опаковки и малко лепило.

Изрежете във формата и размера на копчетата на клавиатурата квадратчета от тиксото - в различни шарки и багри.

Облепете част от бутоните (най-вече тези, които са най-изтрити и захабени) и ако е необходимо, добавете с перманентен маркер буквата или символа, на които съответства клавишът. Така няма да се бъркате, докато свиквате с новия дизайн на компютърната принадлежност.

Когато сте готови, по желание можете да фиксирате цветното тиксо върху копчетата със съвсем тънък слой безцветен лак за нокти - колкото да сте сигурни, че пъстрото настроение по клавиатурата ще се задържи върху нея още дълго време.

А сега е време да се наслаждавате на уникална клавиатура по ваш модел и декорация, която никоя марка компютри или лаптопи не могат да ви предложат.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти