Новият любим продукт на дамите - лак за нокти

Новият любим продукт на дамите - лак за нокти
Снимка: netinfo

Прието е мнението, че една жена може да не обича да се гримира и да ползва много козметика, но задължително има поне едно червило в чантата. В днешни дни се оказва обаче, че лакът за нокти е новият супер продукт, която всяка дама държи да има.

За миналата година компаниите производители на козметика отбелязват ръст в продажбите на лак за нокти с повече от 30%. Този продукт дори се е търсил повече, отколкото гланцовете за устни и червилата.

"Живеем във времена обсебени от идеята за перфектната визия и лакът за нокти се превърна в задължителен аксесоар", споделя Марк Родол - изпълнителен директор "Models Own", които продава по едно шишенце лак всеки 15 секунди.

"Всяка жена иска да е в крак с последните тенденции и лакът за нокти е лесен начин да го постигне. Освен това ще й струва едва 10% от цената, която би дала за нова дреха.", допълва Родол.

Въпреки световната икономическа криза, бизнесът с лакове процъфтява и компаниите не могат да се оплачат.

До голяма степен за това заслуга имат все по-убедително налагащата се мода на маникюр с гел лак. Салоните предлагат услугата на достъпни цени и много жени се възползват от възможността да имат красив маникюр и педикюр, които ще изтраят за по-дълъг период от време, отколкото ако се лакират с обикновен лак.

Риана и Кейти Пери са част от знаменитостите, които са превърнали закачливия цвят и рисунките на ноктите в своя запазена марка и моден аксесоар. И двете имат слабост към дългите маникюри в ярки цветове.

Така че, дами, не се колебайте, а се лакирайте с лак в ярък нюанс, напук на мрачното и студено време навън, или се възползвайте от изгодните оферти за професионален маникюр с намаление, които може да намерите във всеки сайт за групово пазаруване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти