Защо Мила Кунис е казвала, че е от Русия, въпреки украинските си корени?

Мила Кунис
Снимка: Getty

38-годишната актриса Мила Кунис разказа как са се отразили последните събития в Украйна върху националното ѝ самоопределяне.

Звездата е родена в Черневци, Украйна, но се премества в САЩ заедно със семейството си през 1991 г., когато е на 8-годишна възраст. Кунис разказа в откровено интервю, качено в YouTube в петък, че заради това тя винаги се е чувствала като американка.

„Хората казваха „О, ти си източноевропейка“, а аз отговарях: „Аз съм от Ел Ей! Какво искаш да кажеш?“, разказа Кунис.

Мила Кунис през годините

Актрисата сподели също, че тъй като тя се идентифицирала толкова силно като американка, че да бъде украинка се чувствали „ирелевантно“ за нея през по-голямата част от живота ѝ – въпреки че тя все още има близки приятели в Украйна и често посещава страната със съпруга си Аштън Къчър. Въпреки това тя призна, че всеки път, когато хората я питали откъде е, тя казвала, че е рускиня по „много причини“.

От комик до президент на Украйна: малко познатата страна на Володимир Зеленски >>>

„Един от тях беше, когато дойдох в Щатите и казвах на хората, че съм от Украйна, първият въпрос, който получавах, беше „Къде е Украйна?“, разказа Кунис:

„И тогава трябваше да обяснявам за Украйна и къде се намира на картата и си казах „Уф, това е изтощително“. Но ако казвах, че съм от Русия, хората веднага реагираха: „О, ние знаем тази страна“. Така че си казхах „Страхотно, просто ще кажа на хората, че съм от Русия.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Но всичко това се променя за актрисата, когато Русия нахлу в Украйна в края на миналия месец.

„Това се случва и не мога да изразя или да обясня какво ме сполетя, но изведнъж си казах: „О, Боже, чувствам, че част от сърцето ми току-що беше откъсната“, каза тя. „Това беше най-странното усещане.“

Сега тя споделя, че повече никога няма да казва на хората, че е от Русия.

„По дяволите, аз съм от Украйна!“, заявява тя по време на интервюто в петък.

Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър

Кунис също така отбеляза, че начинът, по който украинците се справят с конфликта, ѝ е дал подновено чувство за „гордост“. Тя каза, че наскоро е разговаряла с една от украинските си приятелки за това как семейството ѝ се справя със ситуацията:

„Те отказват да се евакуират. И всички ходят на работа всеки ден. Те са в бомбоубежището през нощта, събуждат се сутрин, вземат каквото имат, за да се защитят в града, и отиват в офиса си, за да продължат да работят. Това е различна порода хора“, споделя Кунис.

Мила Кунис разказа също, че сега се опитва да внуши украинската си гордост на децата си – 7-годишната Уайът и 5-годишния Димитри от съпруга ѝ Аштън Къчър, който е отгледан в Айова.

Олена Зеленска: съпруга, майка и първа дама на Украйна за пример >>>

Двамата публикуваха видео с апел за подкрепа, като до момента са събрали над 20 милиона долара в подкрепа на украинския народ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти