Пътеводител на множествения оргазъм

Съдбата е решила да бъдем жени и ни е дарила с едно безценно качество – възможността удоволствието от секса да се умножи… толкова пъти, колкото самите ние пожелаем.

Теоретично погледнато многократният оргазъм е серия от последователни оргазми, възможен само за нежната половина от човечеството.

Според сексолозите този тип продължително удоволствие изпитват едва 13% от жените по света. При някои първият от сладостната поредица е най-силно изявеният, при други – последният. Няма изследвания и доказателства, които да дават повече яснота относно тази любопитна територия на сексуалността.

И въпреки че според специалисти достигането на един качествен оргазъм от страна на жените е трудно за осъществяване, а камо ли няколко един след друг, те дават няколко ценни съвета за това как можем сами да помогнем на женското си щастие под завивките.

И то не само веднъж, а няколко пъти в рамките на един полов акт...

секс
Снимка: iStock

Специалистите твърдят, че множественият оргазъм е трудно постижение, но със сигурност не и невъзможно. Затова не се отказвайте и предизвиквайте себе си в търсенето на още по-голямо удоволствие от секса.

Тъй като няма 100% валидни за всички жени по света правила за неговото осъществяване, открийте вашите индивидуални физически и психически потребности, за да се превърне той във факт. Имате достатъчно време за секс, нали?

5 трика за множествен оргазъм

секс душ баня двойка любов
Снимка: iStock

 

Прочетете още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти