Пътеводител на множествения оргазъм

Пътеводител на множествения оргазъм
Снимка: Thinkstock

В късните часове на деня, припомняме една полезна статия за жени, свързана със сексуалните преживявания:

Съдбата е решила да бъдем жени и ни е дарила с едно безценно качество – възможността удоволствието от секса да се умножи… толкова пъти, колкото самите ние пожелаем.

Теоретично погледнато многократният оргазъм е серия от последователни оргазми, възможен само за нежната половина от човечеството.

Според сексолозите този тип продължително удоволствие изпитват едва 13% от жените по света. При някои първият от сладостната поредица е най-силно изявеният, при други – последният. Няма изследвания и доказателства, които да дават повече яснота относно тази любопитна територия на сексуалността.

И въпреки, че според специалисти, достигането на един качествен оргазъм от страна на жените е трудно за осъществяване, а камо ли няколко един след друг, те дават няколко ценни съвета за това как  можем сами да помогнем на женското си щастие под завивките.

И то не само веднъж, а няколко пъти в рамките на един полов акт:

Освободете съзнанието си

Колкото и натоварен да е бил денят ви, бремето от него не бива да остава в главата ви по време на секс. Когато с половинката ви започнете любовната игра, постарайте се мислите ви да бъдат насочени единствено към това, което е тук и сега. Другите грижи оставете на заден план.

И не се страхувайте да опитвате нови неща, които, разбира се, и двамата желаете. Всичко ново е вълнуващо, а вълнуващите сексуални преживявания водят след себе си и още по-вълнуващи оргазми.

секс
Снимка: Thinkstock

Можете и сами

Много пъти сме говорили за това, че да мастурбирате (сами или пред партньора си с цел да го разгорещиш) не е никак нередно. Даже е полезно.

А най-хубавата част от това правило е, че можете да го прилагате по-често отколкото подозирате – под душа, сутрин или вечер под завивките, и дори и да ви хванат – това предполага още по-добър завършек на започнатото.

Правилото на взаимно удоволствие

Сексът е себераздаване и себеотдаване. Ако усвоите умението да дарявате любимия с онова, което побърква съзнанието му най-много и той прилага същото на вас, множествените оргазми са само въпрос на време и напасване.

секс
Снимка: Thinkstock

Използвайте най-ценния си мускул

Знаете за кой точно става въпрос – свиването и отпускането на вагиналния мускул може да достави огромна наслада, както на вас, така и на мъжа, с когото си доставяте удоволствие един на друг.

Колкото по-често го използвате, толкова по-голям шанс имате сладостта от секса да ви споходи повече от веднъж.

Важна е позата

Безсмислено е да правите любов в пози, които са ви неудобни и не се чувствате комфортно. Ако имате изпитани позиции, които доказано улесняват достигането на момента на удоволствие, заложете на тях.

И все пак най-важното правило остава да се чувствате добре в кожата си и компанията на човека до вас. Когато тези фактори са налице, всичко друго рано или късно идва на мястото си от самосебе си.

двойка
Снимка: Thinkstock

Специалистите твърдят, че множественият оргазъм е трудно постижение, но със сигурност не и невъзможно. Затова не се отказвайте и предизвиквайте себе си в търсенето на още по-голям удоволствие от секса.

Тъй като няма 100% валидни за всички жени по света правила за неговото осъществяване, открийте вашите индивидуални физически и психически потребности, за да се превърне той във факт. Имате достатъчно време за секс, нали?

Прочетете още по темата:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти