Как Мила Кунис и Аштън Къчър помагат с вино по време на карантина

Мила Кунис Аштън Къчър
Снимка: Getty

Edna от любимите двойки в Холивуд намери начин да съчетае полезното с приятното, използвайки силата на виното по време на пандемия.

Мила Кунис и Аштън Къчър обявиха, че лансират собствено вино, като всички приходи ще бъдат дарени за усилията на различни благотворителни организации в САЩ срещу последствията от Covid-19.

„Здравейте, хора, пускаме в продажба Карантинно вино“, казва Аштън във видео, публикувано в Twitter. „100 процента, точно така, 100 процента от печалбата ще отиде за няколко организации, които проучихме за вас и с които се гордеем през този период“, допълва Мила.

Двойката обяснява, че каузите обхващат храна за семейства със затруднения, осигуряване на оборудване за медицински работници, помощ за малък бизнес и хора с психични проблеми.

Виното от сорт Пино Ноар с произход от Орегон се продава в комплект от две бутилки за общо $50 и е украсен с почти празен етикет, „предназначен да бъде надписан от теб“, пише в официалния уебсайт за поръчки тук (доставки се извършват и до България!).

„Отворете си бутилка от това вино, насладете се на виртуален щастлив час с приятел или любим човек, напишете (или нарисувайте!) за какво вдигате тост от комфорта на собствения си дом. Направете снимка и я публикувайте с хаштаг #quarantinewine, #ppe и #socialdistancing, за да популяризирате този страхотна винена кауза за събиране на средства“, призовава актьорската двойка.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти