Създадено за Suchard

Шоколадова наслада за всеки момент от живота

Шоколадова наслада за всеки момент от живота
Снимка: iStock/Getty Images

Животът е прекрасен, но замисляли ли сте кое го прави толкова хубав? Въпросът не е труден – животът ни е прекрасен благодарение на семейството, приятелите, хубавата музика, пътуванията и всички онези моменти, заради които наистина си струва да живееш.

В днешния забързан свят обаче често нямаме възможност да отделим нужното време на хората и нещата, които са най-важни. А малките жестове могат да значат много както за нас, така и за близките ни. Независимо от преживяванията – малки или големи, всекидневно имаме поводи да се радваме на живота и да споделяме тази радост - от събуждането ни у дома, прегръдката на децата, любимия човек и аромата на първото кафе, до удовлетворението от добре свършената работа. Възможностите да извлечем позитивни емоции са наистина много.

Снимка: iStock/Getty Images

Често приемаме тези моменти за даденост и не им обръщаме подобаващо внимание – а си заслужава да спрем и да им се насладим, дори за минута или две. Ако имате нужда от стимул, който допълнително да ви подтикне към пълноценно изживяване и споделяне на специалните мигове, ето ви един такъв стимул, при това вкусен - минута-две е точно толкова, колкото ви трябва за един... шоколадов бонбон.

Не се шегуваме – шоколадът е безценен помощник в предизвикването на хубави емоции, като за това си има съвсем научно обяснение.

В него се съдържа аминокиселина, участваща в синтеза на допамин, който пък отговаря за чувството на удовлетвореност и щастие. Какаото повишава и нивата на ендорфин и въобще, оказва се, шоколадът е едно чудесно средство, за да вървим през този живот и да си свиркаме от радост. Или казано по-поетично, той е един своеобразен магьосник, който изостря сетивата ни и ни кара да крачим по улиците, носейки розовите си очила, и да намираме радост там, където доскоро не сме успявали.

И като говорим за шоколад, трябва да признаем, че разновидностите му са хиляди, но добрите от тях винаги се отличават. Такива са любимите ни шоколадови бонбони Suchard, към които много хора посягат винаги, когато им се прииска да усетят сладостта на живота по малко по-различен начин.

Независимо кой вид от тях ще изберете – Figaro, Aida, Lucia, Rigoletto или Noir, със сигурност избирате наслада и великолепен вкус, който оставя спомен. Класиката Figaro е за тези от вас, които имат по-класически вкус и търсят от шоколада познатата сладка емоция.

Aida пък е за по-смелите и авантюристично настроени, които ще намерят удоволствието в нежния каков крем и оризовия крисп, обвити в млечен шоколад. Искате шоколад и още шоколад? За вас са Suchard Lucia, в които шоколадът е в изобилие и като обвивка, и в какаовия крем като пълнеж, което превръща тези бонбони в двойна наслада.

Снимка: Suchard

За истинските хедонисти сред вас идват и бонбоните Suchard Rigoletto – наситена шоколадова обвивка и хрупкав пълнеж с аромат на малина, за истинско чувствено изживяване. А тези, които искат изтънчен вкус, могат да го открият в Suchard Noir – бонбони с характер, тъмен шоколад и цял лешник.

Снимка: Suchard

Какъвто и да е поводът, Suchard е изключително подходящ избор за почерпка – за имени и рождени дни, за предстоящите пролетни празници като Великден, както и за абитуриентските балове. Празникът с роднини, в който искате да отбележите успеха на порасналите деца около вас, е перфектната ситуация за почерпка със Suchard. Мил момент, споделен с близките, който е достатъчно специален за отбелязване с бонбони, още повече с такива, чийто вкус е познат от много време. Така че – ако сте канени на абитуриентски бал, направо отидете с една кутия от Suchard, с която да подсладите празника на всички близки.

И изобщо, накъдето и да сте се запътили в деня си, на гости при мама, на работа с любимите колеги или просто обратно у дома, можете да отделите малко време и да споделите момента с близките си и един шоколадов бонбон, за да усетите, че „Най-сладко е споделеното щастиe”!

Ако статията ти е била интересна, може да направиш ТОЗИ тест и да разбереш повече за себе си и начина ти на празнуване.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти