За първи път заедно: Деми Мур и Мила Кунис се събраха за забавна реклама

Какво свързва Деми Мур и Мила Кунис? Ако не сте запознати със светските хроники, веднага отговаряме: Аштън Къчър, който е бивш съпруг на Мур и настоящ на Кунис. Но се оказва, че той не е единствено общо между двете актриси.

59-годишната Деми и 38-годишната Мила участват в забавна реклама за AT&T Fiber, която предстои да бъде излъчена на финала на Суперкупата по американски футбол на 14 февруари. В ексклузивен откъс виждаме, че те играят себе си – завършили една и съща гимназия, като всяка от двете смята, че ще спечели наградата за Най-обичан възпитаник.

Докато актрисите се качват на сцената по време на събиране, шокираната Мила Кунис пита Деми Мур: „Какво правиш тук?“. И двете обаче са изненадани, когато се оказва, че не печелят наградата. Докато Мур и Кунис неловко стоят на сцената, Мур ѝ казва: „Нямах представа, че сме били в една и съща гимназия“, а след това Кунис заявява: „Имаме много общи неща“.

Кунис и Мур в действителност са посещавали една и съща гимназия – Феърфакс в Лос Анджелис. Кунис споделя пред Entertainment Tonight, че е била тази, която се е свързала с Мур, работейки върху идеи за рекламата.

„По време на първата ми среща за сътрудничество с AT&T открихме, че Деми също е възпитаник на Феърфакс“, казва тя пред изданието. „Мислех, че това ще допринесе с хумор и смях към вече страхотната реклама. Свързах се с нея и бях толкова щастлива, че се включи“.

Мур също признава, че преживяването ѝ е харесало. „Кой да знае, че да съм възпитаник на Феърфакс ще донесе тази неочаквана възможност да се съберем заедно с Мила по толкова забавен и игрив начин?“, казва тя.

Милите моменти на Мила Кунис и Аштън Къчър

38-годишната Кунис и 43-годишният Къчър се срещат за първи път на снимачната площадка на сериала “That 70s Show”, а години по-късно започват връзката си. Те се женят през 2015 г. и имат две деца: 7-годишната Уайът и 5-годишния Димитри. По-рано Къчър и Мур се женят през 2005 г., но официално се развеждат през 2013 г. след осем години брак.

Деми Мур - секси и елегантна в костюм от черно кадифе

 Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти