Гола и откровена: Деми Мур с провокативна корица и разказ за тежкото си минало

Деми Мур
Снимка: Getty

Списание “Harper’s Bazaar” постави на новата си корица Деми Мур, която в интервю за изданието разказва за нелекото си минало.

Кадърът на 56-годишната актриса без дрехи е първият след легендарната ѝ корица за сп. “Vanity Fair” от 1991 г., когато беше бременна с втората си дъщеря от Брус Уилис – Скаут.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

Пред изданието Деми Мур коментира преодоляването на зависимостта си към алкохола. „Част от това да бъда трезвена е, че не искам да пропускам нито един момент от живота, дори това да означава, че понякога ще боли“, признава тя.

Тежките моменти в живота на Деми Мур >>>

Актрисата разказва и подробности около детството си, когато е опитвала да предпази майка си от предозиране. „Помня как използвах пръстите си, малките детски пръсти, за да извадя хапчетата от устата на майка ми, които тя се е опитала да погълне, докато баща ми я държеше отворена и ми казваше какво да правя“, споделя Мур. „Нещо много надълбоко в мен се промени и никога повече не беше същото. Детството ми беше приключило.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

Деми Мур продължава с откровенията, този път в материал за “The New York Times”, разказвайки за връзката си с Аштън Къчър и претърпения аборт. „Мислех си, че с него мога да се върна назад във времето и да почувствам какво е да си млад много повече, отколкото аз съм можела да изпитам това, когато бях на 20“, казва актрисата за отношенията със своя колега, по-млад от нея с 15 години.

След последвалия спонтанен аборт в шестия месец и неуспешните опити за друго бебе проблемите на актрисата с алкохола и употребата на викодин се задълбочават, разказва тя. Раздялата на двойката през 2011 г. е следващият удар: „Нямах кариера, нито връзка.“ Тогава и здравето на Деми Мур започва да се влошава.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

„Нещо се случваше, органите ми постепенно започваха да отказват. Коренът беше тежък вирусен товар“, споделя тя, но без да назовава диагнозата си. След това актрисата преминава през рехабилитация за „травма, зависимост и злоупотреба с вещества“, пишат от “The New York Times”.

Тежките моменти в живота на Деми Мур >>>

Деми Мур споделя още подробности за живота си и в своята нова биографична книга „Отвътре навън“ (“Inside Out”), която излиза в САЩ на 24 септември.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimooreofficial) on

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти