Завръщаме се в Хогуортс! HBO работи по сериал за "Хари Потър"

хари потър
Снимка: Warner Bros.

Хогуортс Експрес е готов да потегли отново и да ни отведе към вълшебния свят на "Хари Потър". Феновете на поредицата имат повод за празнуване, защото стана ясно, че от Warner Bros. са много близо до затварянето на сделка за телевизионен сериал, базиран на книгите "Хари Потър".

Това, което се носи като слухове до момента е, че плановете са за 7 сезона, които да представят всяка една от 7-те книги на Джоан Роулинг.

От компанията се надяват сериалът да бъде част от новата им стрийминг стратегия, свързана с HBO. Изпълнителнтите директори на Warner Bros. и HBO са убедили Джоан Роулинг също да участва като продуцент в сериала, но сделката все още не е официално подписана.

От HBO се надяват, че сериал по хитовата поредица ще даде възможност да се гмурнем по-надълбоко в света на "Хари Потър", а феновете ще видят на екран много моменти, които не са достигнали до големия екран чрез филмите или са били пропуснати поради някаква причина.

От Warner Bros. са отказали коментар по темата, но съвсем скоро се очаква HBO да обяви новата си стратегия за развитие, а всички предполагат, че именно тогава ще обявяват и голямата новина за сериал, свързан с "Хари Потър". Знае се, че в момента ключово за компанията е да прави филми и сериали по истории и персонажи от популярни книги и книжни поредици.

25 вдъхновяващи урока от героите от „Хари Потър“

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти