Ако "Хари Потър" беше български филм, кои наши актьори щяха да участват в него?

Как ще изглежда българска версия на "Хари Потър"?
Снимка:

Алексия Петрова

Филмите от поредицата "Хари Потър", създадени по книгите на Дж. К. Роулинг, са повече от манията на едно поколение – те са утеха, развлечение и източник на житейски мъдрости за малки и големи.

Разнообразните и запомнящи се герои, създадени от ума на талантливата писателка и "оживели" на голям екран, продължават да ни вълнуват вече повече от 10 години след премиерата на последния филм за момчето магьосник през 2011 г. (да, времето лети ужасно бързо!).

Това ни накара да се замислим как щеше да изглежда филмът "Хари Потър", ако добре познатите лица бяха заменени от български актьори. Във филма вече има българска следа - Станислав Яневски играе Виктор Крум в четвъртата част от филмовата поредица – "Хари Потър и Огненият бокал", но във въображението ни нещата стигнаха още по-далеч. 

От Edna.bg проведохме сериозен кастинг и подбрахме най-добрите българи, познати ни от театралната сцена и от киноекрана, които да влязат в образите на героите от любимото ни фентъзи. Извън кръга на шегата, смятаме че тези родни артисти са доказали във времето на какво са способни и съвсем спокойно биха могли да се справят с подобна задача, ако им бъде даден шанс. 

Вижте в галерията нашия избор за български актьори, които могат да се превърнат в героите от "Хари Потър" на екран:

Ако "Хари Потър" беше български филм, кои наши актьори щяха да участват в него?

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти