След "Един за друг": Вижте морското лято на Мария Игнатова (СНИМКИ)

След края на страхотния сезон на „Един за друг“ по NOVA, в който Мария Игнатова за първи път бе водеща, заедно с Емо Чолаков, тя се е отдала на заслужена почивка и релакс, според личния ѝ профил в Instagram.

Мария е една от най-обичаните и позитивни звезди в родния тв ефир, чиято усмивка и неподправено излъчване пленяват зрителите вече доста години, които изобщо не ѝ личат.

След приключването на сезона на „Един за друг“, Мария Игнатова реши да си вземе почивка и да се наслади на малко време за себе си. Тя сподели своите преживявания чрез Instagram, където има над 90 000 последователи. Снимките ѝ ни показват колко много обича йога Мария и как практикува на брега на морето.

От ранните й дни като модел и телевизионна водеща до ролята й на водеща на „Един за друг“ и активността й в Instagram, Мария Игнатова непрекъснато пленява публиката както на екрана, така и извън него. Със своя чар, остроумие и безпроблемно взаимодействие, тя се превърна в една от най-обичаните телевизионни личности в България. Докато Мария Игнатова продължава да радва феновете си с таланта и личността си, едно е сигурно - тя ще продължи да бъде основна фигура в света на българския шоубизнес.

 

Наслаждаваме се на морското лято на Мария Игнатова в галерията ни!

Лятото на Мария Игнатова след Един за друг"

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти