Мария Игнатова за Edna.bg: Светът е голям и вдъхновение дебне отвсякъде

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнувахме Деня на жената, на 8 март любимият на всички български източник за вълнуваща и полезна информация стана на 12 години.

По този повод сме ви подготвили една хубава изненада. Тъй като Edna.bg e сайтът, в който хиляди потребители всеки ден проверяват своя хороскоп и астрологията е сред най-четените ни категории, решихме да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи жени и техните астро интервюта, които ще имате възможност да прочетете до края на месеца. 

Днешната ни гостенка е една заредена със слънчева енергия дама, която отскоро се изявява като водеща на романтичното риалити "Един за друг" - Мария Игнатова. Ето какво трябва да знаем за нея:

♦ Зодия: Везни

♦ Елемент: въздух

♦ Управляваща планета: Венера

♦ Съвместимост: Овен, Стрелец

♦ Щастливи числа: 4, 6, 13, 15, 24

♦ Цвят: розов, зелен

♦ Скъпоценни камъни: опал, лапис лазули, лунен камък

♦ Дата на раждане: 26 септември

За Везните казват, че са в непрекъснато преследване на справедливост и равенство. Кои са нещата, които не толерираш и могат да те изкрат извън равновесие?

Не чета хороскопа си и не се интересувам от зодии. Астрологията отдавна се е превърнала в индустрия и предлага това, което искат да чуят хората за себе си.

Справедливост търси всеки и я търси сега и веднага, но вселената не работи по този начин. Възмездието може да дойде след месеци, години и не под формата, която очакваме. А може и изобщо да не дойде. Не е нужно да се оглеждаме твърде внимателно, за да си дадем сметка, че светът не е справедлив. Приела съм това и не се боря с вятърни мелници. Боря се докрай да променя това, което зависи от мен, на останалото просто казвам “не”.

Знакът Везни е въздушен знак. Представителите на този знак са със силен интелект и остър ум. Кои са нещата, които те вдъхновяват и зареждат творческата ти батерия?

Навсякъде около нас можем да открием вдъхновение. Не го търся, достатъчно е само да не го подмина, докато всекидневието ме занимава със себе си. Книга, луна, облак, първият щъркел, талантът във всичките му форми, величеството на природата… Светът е голям и вдъхновение дебне отвсякъде. 

Везните често се определят като най-нерешителния знак. Трудно ли си взимала най-важните решения в живота си?

Никакви проблеми нямам с вземането на решения. Анализирам проблема и търся възможно най-ефективното решение. Извеждам го до край, плащам си цената и не губя време да “предвиждам” бъдещето. 

Какво е твоето послание към всички читателки на Edna.bg по повод 12-ия ни рожден ден?

На вас пожелавам още читателки, а на тях да не позволяват вдъхновението да ги подмине и да се уповават на нежната сила, която притежават.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти