Галя Щърбева за Edna.bg: Жените Рак сме изключително чувствителни

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнуваме Деня на жената, на 8 март любимият на всички български източник за вълнуваща и полезна информация става на 12 години.

По този повод сме ви подготвили една хубава изненада. Тъй като Edna.bg e сайтът, в който хиляди потребители всеки ден проверяват своя хороскоп и астрологията е сред най-четените ни категории, решихме да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи жени и техните астро интервюта, които ще имате възможност да прочетете до края на месеца. 

Днешната ни гостенка е една истинска дама и удивителен професионалист с успешна кариера в телевизията - Галя Щърбева. Ето какво трябва да знаем за нея:

♦ Зодия: Рак

♦ Елемент: вода

♦ Владетел: Луна

♦ Съвместимост: Телец, Козирог

♦ Щастливи числа: 5, 3, 15, 20

♦ Цвят: бял

♦ Скъпоценни камъни: авантюрин, диамант, лунен камък, изумруд

♦ Дата на раждане: 2 юли

Галя Щърбева
Снимка: Edna.bg

Зодия Рак се свързват с качества като лоялност, упоритост и убедителност. Смяташ ли, че зодията ти помага в твоята професия на журналист? 

Със сигурност има много аспекти на зодията, които ми помагат в работата. Не зная доколко съм упорита и убедителна, но със сигурност мога да се нарека лоялна. Освен изброените, мога да добавя и способността да се поставям от другата страна, да влизам в обувките на човека срещу мен. Затова никога не съдя прибързано. Мисля, че това е ценно качество за работата ми като журналист.

За Раците се смята също, че обичат да се наслаждават на тишината и да разпускат. Кои са твоите начини да се откъснеш от всичко и да останеш сама с мислите си? 

Обичам да спортувам сама, не обичам колективнитте спортове, така оставам с мислите си. Тишината на природата ме успокоява, но обичам да разпускам и с музика. Малко хора знаят, че ако не бях станала журналист, може би щях да бъда dj.

галя щърбева
Снимка: NOVA

Понякога за Раците се отнася характерността, че имат способността да се затварят в себе си и да стават меланхолични. Ти имаш ли тази склонност на моменти и какви са твоите инструменти за приповдигане на тонус? 

Не бих казала, че изпадам често в подобни настроения. Но това, което важи на сто процента за нас е, че сме изключително чуствителни. Една лоша дума или поглед може да ме извади извън релси и дни на ред да мисля за това. Но семейството, разговорите, смехът, приятелите, пътуванията и отново музиката могат да ме рестартират.

Какво е твоето послание към всички читателки на Edna.bg по повод 12-ия ни рожден ден?

Вярвам, че зодиите дават една обща картина, но никога не съм била обсебена от това, което пише в хороскопа ми. Пожелавам на читателките на Edna.bg да вярват преди всичко на инстинктите си и на висшата сила, която подрежда всичко по възможно най-добрия начин.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти