Ромина Андонова-Тасевска за Edna.bg: Като типичен Скорпион, обичам страстно и крайно

В най-прекрасния женски месец Edna.bg има двоен празник. Освен че празнуваме Деня на жената, на 8 март любимият на всички български източник за вълнуваща и полезна информация стана на 12 години.

По този повод сме ви подготвили една хубава изненада. Тъй като Edna.bg e сайтът, в който хиляди потребители всеки ден проверяват своя хороскоп и астрологията е сред най-четените ни категории, решихме да ви срещнем с 12 на брой вдъхновяващи жени и техните астро интервюта, които ще имате възможност да прочетете до края на месеца. 

Днешната ни гостенка е една очарователна дама, която познавате добре от телевизионния екран - Ромина Андонова-Тасевска. Ето какво трябва да знаем за нея:

♦ Зодия: Скорпион

♦ Елемент: вода

♦ Управляваща планета: Плутон, Марс

♦ Съвместимост: Телец, Рак

♦ Щастливи числа: 8, 11, 12

♦ Цвят: червен

♦ Скъпоценни камъни: топаз, цитрин, опал

♦ Дата на раждане: 30 октомври

ромина
Снимка: Личен архив/ Фотограф: Кирил Станоев

За преставителите на зодия Скорпион казват, че са винаги амбициозни, конкурентоспособни и фокусирани. Това ли са качествата, на които разчиташ в работата си? 

Абсолютно. Упорито се боря за всеки успех. Считам себе си за целеустремена и последователна, а харесам ли работата си съм лоялна и всеотдайна. Обичам да се анализирам и да поправям грешките си, като се стремя да не ги повтарям. Понякога обаче мога да бъда прекалено критична към себе си и към това, което правя.

Скорпионът е описван като една от най-страстните зодии и истински виртуоз в любовта. Как обича Ромина?

Страстно и крайно. :) Като типичен Скорпион съм предана докрай и се стремя непрекъснато да създавам радост на партньора си. Много хора са ми казвали, че когато Дарко е покрай мен, сякаш ставам друг човек. Фокусът ми е изцяло върху него и искам той да се чувства добре и да успява. Но както страстно обичам, така и злобно мразя. Във връзката ми, лъжата и изневярата слагат край на всичко. 

ромина
Снимка: Личен архив/ Фотограф: Кирил Станоев

Неведнъж сме чували, че когато един Скорпион го настъпят, той непременно показва жилото си. Кои са нещата, които могат да те накарат "да извадиш жилото"?

Ако някой заплаши щастието на децата ми и ако се опита да ме измами или излъже. Също така ако се почувствам пренебрегната. 

Какво е твоето скорпионско послание към всички читателки на Edna.bg по повод 12-ия ни рожден ден?

Мили дами, истината е , че представител от всяка зодия ще ви нарани, не само “жестокият” Скорпион, просто трябва да намерите тези хора, за които си струва да страдате.❤️

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти