С провокация в кръвта: Дъщерята на Мадона вече не изглежда така

лурдес мадона
Снимка: Getty

Помните ли онова малко момиченце, което стискаше ръката на майка си Мадона по време на официални събития и разходки, уловени от вечно дебнещите папараци? Лурдес Мария Чиконе Леон, или просто Лурдес, вече не е малко момиченце. Тя е голяма жена на 26 години и изглежда е наследила стремежа към скандал и провокация от известната си майка. 

Лурдес, която работи като модел за някои от най-големите модни къщи, изглеждаше дяволски секси на шоуто на дизейнера Луис де Хавиер по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. Моделът се разходи по подиума във вторник и събра всички погледи.

Тя може да се похвали с пищни извивки, които бяха подчертани от червена мини рокля, украсена с дяволски рога на гърдите. Лурдес беше обута във високи до коленете червени чорапи и обувки с висок ток, които завършваха визията ѝ и я правеха още по-изкусителна. Също като майка си, тя е избрала да изруси веждите си - решение, за което Мадона е критикувана редовно в своя Instаgram профил. 

Мадона роди Лурдес през 1996 г. от тогавашния си приятел Карлос Леон, фитнес треньор, който и до ден днешен е в приятелски отношения с поп дивата.

Лурдес, която е по-известна за приятелите си като Лола, веднъж призна пред списание Interview: „Ние не получаваме никакви подаяния в моето семейство. [...] Очевидно съм израснала с изключителна привилегия. Това не може да се отрече. Но мисля, че майка ми видя всички тези други деца на известни хора и си каза: „Децата ми няма да бъдат такива.“

„Освен това имам чувството, че ако родителите ви плащат за нещата, това им дава влияние върху вас. Майка ми е такъв маниак на тема контрол и ме е контролирала през целия ми живот. Трябваше да бъда напълно независима от нея веднага щом завърша гимназия." – сподели още тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Лурдес е част от групата изгряващи звезди с известни родители - т.нар. "непо бебета"Компания в тази група ѝ правят известни личности като дъщерята на Джони Деп, Лили-Роуз Деп, дъщерята на Анди Макдауъл, Маргарет Куали, и Мая Хоук, чиито родители са Итън Хоук и Ума Търман. Те се изстреляха към високите етажи на славата през последните години. Дъщерята на Синди Крoуфорд, Кая Гербер, дъщерята на Хайди Клум, Лени Клум, и внучката на Елвис Пресли, Райли Киоу, също се радват на огромно обществено влияние, което мнозина смятат, че е само заради известните им родители. Онлайн бърборенето около "непо бебетата" достигна връхната си точка през декември, след като списание „Ню Йорк“ пусна корица, посветена на темата.

Мадона и дъщеря ѝ Лурдес през годините

Прочети още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти