Първо си в съда, после на рок концерт, докато дъщеря ти празнува рожден ден – Джони Деп го може!

джони деп
Снимка: Getty

Джони Деп бавно се връща към нормалността и е готов да граби от живота с пълни шепи. Заглавието на статията не е подвеждащо – това са ангажиментите на холивудския актьор през последните няколко дни.

Докато очаква решение по делото за клевета срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, Джони се появи на сцената на рок концерт в северния английски град Шефилд в неделя, предаде Ройтерс, цитирани от NOVA

Изненадващо той се присъедини към китариста Джеф Бек за изпълнение на поредица от кавъри на световни хитове, включително кавъра си на "Isolation" - първоначално песен на Джон Ленън - която той и Бек издадоха заедно през 2020 година.

Откровенията на Джони Деп в съда

Междувременно на 27 май Лили Роуз Деп – дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради, навърши 23 години. Точно в този ден делото приключи и журито беше призовано да разгледа присъдите си. Обсъждането започва днес, 31 май в 9:00 часа (17:00 часа българско време).

Актрисата отбеляза празника си през уикенда и го увековечи с пост в Instagram.

На снимките виждаме голям букет цветя и усмихнатата рожденичка в розов тоалет и с лента с надпис: „Принцеса рожденичка“.

Макар и да не знаем дали е успяла да отбележи повода в компанията на цялото си семейство, не е трудно да предположим какво си е пожелала Лили, преди да духне свещичките от тортата. А ние стискаме палци всички нейни желания да се сбъднат и справедливостта да възтържествува!

Тежките свидетелства на Амбър Хърд срещу Джони Деп

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти