Вижте приказната сватба на Вики и Явор от "Един за друг" и кои двойки им бяха гости

е
Снимка: Facebook

Виктория и Явор, големите победители в четвърти сезон на романтичното риалити "Един за друг", вече официално са съпруг и съпруга! Двойката беше планирала сватбата си по-късно през лятото, но изглежда нетърпението за магическия момент е надделяло. 

Датата на сватбата съвсем не е случайна - Вики и Явор са избрали да си кажат голямото "Да!" на датата, на която са започнали тяхната връзка преди 10 години. 

"Един специален ден за нас! На 10 годишнината от началото на нашата връзка сключихме граждански брак и официално сме семейство Зайн. Пожелаваме си живот изпълнен с усмивки, прекрасни моменти и силна любов. Нека бъдем здрави и все така да сме заобиколени от позитивни и истински приятели." – написа развълнуваната Вики в своя Facebook профил. 

По-всичко личи, че най-щастлива от всички е дъщеричката на Вики и Явор – Карина. Момиченцето сияе от щастие като шаферка в бяла рокличка на сватбата на родителите си. 

На сватбата присъстваха и двойките, с които Вики и Явор се сближиха най-много във "Вилата на любовта" - Иван и Сани и Петър и Радина. 

"Еххх, че хубави младоженци. Изключително щастливи и благодарни сме, че бяхме част от този важен момент скъпи приятели!" – написа Сани в своя Facebook профил, където сподели няколко кадъра от празничния ден. 

Пепи пък сподели забавна сватбена снимка, на която той и Радина дърпат двамата младоженци в различни посоки, докато малката Кари стои по средата. "Ами просто няма какво да ги раздели тези двамата (или по-скоро тримата)" – написа той. 

В едно от най-екстремните изпитания в "Един за друг', малко преди финала на предаването, Явор направи важната стъпка да предложи брак на Вики. Това се случи на височина от над 50 метра, на висяща над вода платформа, което направи предложението още по-запомнящо се. 

Явор признава, че останалите мъже във "Вилата на любовта" са го вдъхновили и мотивирали да предложи брак на любимата си - дълго отлагана стъпка, която дори в един момент е създала напрежение във връзката им.

Какво трябва да знаете за връзката на Виктория и Явор от "Един за друг"

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти