"Той беше против брака, но аз исках да съм принцеса": историята на Радина и Петър от "Един за друг"

Радина и Петър бяха една от най-силните двойки в изпитанията в тазгодишния сезон на "Един за друг", но за съжаление показаха, че и първите могат да се превърнат в последни. Те водеха в генералното класиране, но им беше достатъчно да бъдат подложени само на едно гласуване за елиминации, за да съберат багажа си и да се сбогуват с вилата на любовта. 

Краят на приключението "Един за друг" обаче е не е повод за съжаления, защото приключенията за тях са просто начин на живот. Радина и Петър са професионални приключенци и само един бърз преглед на техния Instagram профил може да ви докаже това с красиви кадри от далечни и екзотични дестинации. 

Оказва се, че и целият им съвместен живот е едно приключение, изпълнено със случайности и обрати. Петър се влюбил в Радина още преди да имат първата си среща и един общ приятел направил така, че те днес да са семейство. 

Бях я забелязал и си казах: „Това момиче е моето момиче“. Докато заспивах, си я визуализирах и сънувах. Оказа се, че мой приятел има Facebook профила ѝ и ми го даде. Писах ѝ и така започна нашето познанство“, разказва Петър в предаването "На кафе".

И така след една 4-часова среща Радина и Петър осъзнали, че са създадени един за друг. Заживели заедно след около 10 дена. 

Въпреки силните си чувства, Петър имал големи резерви към брака и решението да се ожени му се струвало излишно. Радина обаче имала друго мнение. 

„Той ме залъгваше, че е много против брака. Но аз исках да съм принцеса и да си имам сватбения ден. И всичко да е като в приказките“, казва тя. 

За щастие това тяхно различие не повлияло на връзката им, защото Петър в един момент видял нещата с други очи. 

„Веднъж някой ми каза, че няма нищо по-мъжко от това един мъж да поеме отговорност за семейството си и да предложи брак. Така че жената да чувства сигурност. И един ден, когато имате дете да не се притеснява, че ще си хванеш куфарите и ще си тръгнеш. Това не важи за всички, разбира се. Не казвам, че всички трябва да се женят. Но на мен този човек ми повлия. Разбира се, че можеш да живееш на семейни начала, но моят случай беше различен." – споделя той.

Петър, който е човек на действието, бързо купил пръстен, организирал страхотно пътуване до Дубай и решил да ѝ предложи брак там. Но все не намирал достатъчно романтичен момент. "В крайна сметка се озовахме на танцуващите фонтани, пред Бурж Халифа, бяхме се усамотили на тераса на мостчето. Имаше страхотна музика, беше много романтично и въздействащо. Когато извадих пръстена, тя ме съсече с въпрос: „Този пръстен да не е дървен!“, споделя Петър забавната случка.

„Беше много тъмно и се бях примирила, че няма да се женим. И така съсипах момента! Но пръстенът се оказа истински и аз приех. Хората около нас започнаха да пляскат, да ни се радват, да ни снимат…“, допълва Радина.

Въпреки че и двамата са ценители на традициите, решават, че техният специален ден ще бъде малко по-различен. "Той дойде да ме вземе с мариачи и с огромен букет с рози. Пяха много хубави песни на испански и се получи вълшебно. А пък аз му бях подготвила на поднос резени от лимони, като под всяко резенче имаше изписано различно женско име. Трябваше да ги яде, докато не стигне до моето име. Беше много забавна сватба“, разказва Радина и признава, че в тяхната връзка Петър е по-романтичният.

Прочети още за "Един за друг":

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти