Вижте двойника на Крис Хемсуърт от "Един за друг"

Тази година всички двойки в "Един за друг" имат изключително интересни истории и страхотна динамика помежду си. Едни от тях са семейството на Радина и Петър, които са по-известни в Instagram с профила trip.couple. Там те имат почти 60 хиляди последователи и радват всички тях с красиви и романтични снимки от екзотични дестинации.

33-годишната Радина и 37-годишният Петър са заедно от 12 години. Първата им среща продължава 4 часа и още тогава двамата осъзнават, че са създадени един за друг.

Любов и пътешествия свързват семейството влогъри, а Камбоджа, Индонезия и Бали са само част от екзотичните дестинации, които да посещавали. Ловците на красиви кадри по целия свят са скачали с парашут, с бънджи, пробвали са скакалци, влизали са в клетка с 200-килограмов тигър.

Отскоро Петър и Радина имат трети партньор в пътешествията – двугодишната им дъщеря Николета.

Освен със спиращи дъха кадри от пътешествия, Петър и Радина предизвикаха интереса и с още нещо - с приликата между Петър и световноизвестен актьор, който мнозина от зрителите забелязаха.

Петър доста напомня на австралийския актьор Крис Хемсуърт, изиграл Тор в едноименната поредица на Marvel. Прилича ли Петър наистина на Крис Хемсуърт? Разгледайте снимките му и преценете сами!

Разгледайте още от спиращите дъха кадри на пътешествениците Петър и Радина >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти