Сбъдната мечта! Алекс и Фео от "Един за друг" ще стават родители

Прекрасните Александрина и Феодор от Плевен бяха последната двойка, която напусна Вилата на любовта в "Един за друг", но те все пак се чувстват като победители. Това е така, защото най-голямата им мечта е на път да се сбъдне - Алекс и Фео ще стават родители!

Двамата разбрали щастливата новина веднага след като си тръгнали от предаването. Още във Вилата на любовта Алекс подозирала, че е възможно да е бременна, но се абстрахирала от тази мисъл, за да не се разочарова за пореден път, разказаха те пред Гала в "На кафе".

„Когато излязохме от „Един за друг“, отпътувахме за Плевен. Видях, че Алекс е много изморена, но исках да минем през аптека. Впоследствие се съгласих да я оставя вкъщи и след това да отида. Купих два теста за бременност за всеки случай. За мен най-голямата награда щеше да бъде да излязат положителни, защото след лечението в Турция ми бяха казали, че няма да имам дечица. Докато се прибера вкъщи обаче, тя вече беше заспала. Когато се събуди и направи тестовете, за секунди и двете чертички светнаха!, разказа развълнуваният бъдещ татко.

Каза ми: „Ти си много бременна". Аз имах подозрения, но не ми се вярваше. При ден-два закъснение на цикъла, все тичах до аптеката, а после се разочаровах“, разказва Алекс.

Новината, че ще става баща е истински подарък от съдбата за Фео. Той разказва, че медикаментите, с които искали да го лекуват в Турция, били много опасни, защото ако ги приема повече от 10 дни, можело да доведат до стерилитет. "След сватбата ни през август и двамата си пуснахме пълни изследвания и моите резултати бяха много лоши. Добре, че имам много добър приятел, който работи в клиника в нашия град. Той много ме обнадежди. Тогава си казах, че ще имам детенце и то ще е момиче“, сподели още Фео.

Фео няколкократно заявяваше още във Вилата на любовта на "Един за друг", че иска да има момиченце от Алекс и ето, че мечтите се сбъдват. Алекс разкри, че вече си е направила кръвен тест и полът на бебето е известен - момиче!

Научете още за забавната история около записването на Алекс и Фео за предаването, както и за бъдещите им планове от видеото във Vbox7. 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти