Да ти предложат брак 50 метра над земята: Вики каза "Да" на Явор в "Един за друг"

Истинки магичен и наситен с адреналин момент преживяха Виктория и Явор в "Един за друг". По време на екстремно изпитание на над 50 метра височина над земята Явор реши да зададе съдбовния въпрос "Ще се омъжиш ли за мен?" на своята половинка. 

Виктория се просълзи от вълнение и каза „Да“ на Явор, който събра смелостта да сбъдне мечтата на своята избраница по този нетрадиционен начин - на огромна, висяща във въздуха платформа над вода.

един за друг
Снимка: NOVA

Изпитанието тества страховете на Вики, която въпреки голямата височина почти се справи със задачата, преди да изгуби баланс на самия край. Въпреки че двойката не успя да се справи с изпитанието, двамата получиха ценна награда – обещание за дълъг и щастлив съвместен живот.

"Представях си го много по-обикновено. Това беше космическо. Не съм си представяла по-добър начин да предложиш брак на някого." – каза развълнуваната Вики след края на изпитанието. 

Единственото, за което Явор съжалява, е, че не е предложил брак на любимата си по-рано. 

един за друг
Снимка: NOVA

Тя е бивша адреналинка в "Господари на ефира", а той е бил участник в риалитито "Survivor: Камбоджа". В момента Вики има свой собствен салон за красота, а Явор работи като кондиционен треньор.

Двойката влезе в предаването със заявка да даде втори шанс на връзката си. След като се налага да преглътне липсата на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за нежната половинка прелива след нежеланието му за второ дете и тя решава да прекрати отношенията им. Следва раздяла от половин година, но двамата намират отново пътя един към друг и влизат в „Един за друг“, за да се преоткрият и затвърдят любовта си.

един за друг
Снимка: NOVA

"Като млади гаджета сме, а 10 години сме заедно и имаме дете на 6, което ще стане на 7 след един месец" – каза Вики след екстремното предложение за брак.

Вики и Явор имат момиченце, което се казва Карина. След романтичното предложение на Явор тя веднага се замисли каква ще е реакцията на дъщеря им, когато научи, че мама и тати ще вдигнат сватба. Бившата адреналинка сподели, че малката Кари вече няколко пъти я е питала кога мама ще става булка и ще се зарадва много на хубавата новина за годежа. 

Вижте романтичното предложение за брак на Явор във видеото.

Какво трябва да знаете за връзката на Виктория и Явор от "Един за друг"

Кой ще бъде големият победител? Грандиозният финал в сезон 4 на най-романтичното предаване „Един за друг“ гледайте утре вечер - 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

edna
Снимка: Edna.bg

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти