Преди и след: Вижте невероятната трансформация на Георги от "Един за друг"

Виктория и Георги са най-големите късметлии в тазгодишния сезон на "Един за друг". Една от най-младите двойки в романтичното риалити отпадна, но след това се завърна победоносно и заслужи отново мястото си в надпреварата. Сега Вики и Георги са на крачка от големия финал.

Двойката се радва на голям късмет не само в предаването, но и в живота отвън. Съдбата ги среща в гимназията и вече са 8 години заедно. Причината за това е способността на Вики да не съди за книгата по корицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Dimov (@gdimovv)

Още във визитката си в "Един за друг" Георги призна, че е бил доста пълничък, когато си е харесал Виктория, а самата тя каза, че първоначално не го е намерила за привлекателен. По това време момчето било с тегло от 130 кг. 

Вики обаче скоро разбрала, че не е важно колко тежи човек, а каква е душата му и дала шанс на отношенията им. За щастие, защото двамата днес са сгодени. 

Връзката му с Виктория мотивирала сериозно Георги да се отърве от излишните килограми и така той свалил близо 30 кг за отрицателно време. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Dimov (@gdimovv)

В профила си в Instagram освен много мили моменти с любимата му, Георги е запечатал и невероятната си трансформация. В една от снимките виждаме сравнение преди и след промяната, за което Георги е написал "Никога не се отказвай!".

На първите им публикувани снимки в социалната мрежа Вики и Георги са си направо деца, но искрените им и дълбоки чувства могат да се прочетет в погледите и усмивките им. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgi Dimov (@gdimovv)

Тази силна детска любов расте и се заздравява с времето, за да се превърне в нещо сериозно - обещание за цял живот.

Миналото лято Георги предлага брак на Вики докато са на романтична почивка в Кипър. Сватбата им най-вероятно ще се състои още тази година и е интересно дали някои от останалите участници от "Един за друг" ще бъдат поканени на радостното събитие. 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти