Любов след буря: Какво трябва да знаете за връзката на Виктория и Явор от "Един за друг"

Виктория и Явор се приближават все повече и повече до големия финал на "Един за друг", а това означава само едно - двамата наистина са създадени, за да бъдат заедно.

Нито едно предизвикателство не може да се опре на амбицираната за победа двойка, а и двамата са свикнали с предизвикателствата. Тя е бивша адреналинка в "Господари на ефира", а той е бил участник в риалитито "Survivor: Камбоджа". 

Двамата са красиви, силни и сплотени, но отношенията им невинаги са били розови. Явор и Вики имат различни мнения за брака и създаването на по-голямо семейство и това неминуемо се отразява на връзката им. 

След като се налага да преглътне липсата на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за Виктория прелива след неговото нежелание за второ дете и тя решава да прекрати отношенията им. Следва раздяла от половин година, но двамата намират отново пътя един към друг и си дават втори шанс, малко преди да влязат в "Един за друг". Затова романтичното риалити е като терапия за тяхната връзка. 

Вижте в галерията ни какво трябва да знаете за връзката на Вики и Явор:

Какво трябва да знаете за връзката на Виктория и Явор от "Един за друг"

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти