Победителите в "Един за друг" Виктория и Явор: "Част от наградата ще вложим в сватбата ни"

Виктория и Явор преминаха през редица изпитания в "Един за друг", които ги накараха да се преоткрият като двойка и да заздравят връзката си. Последното и най-важно предизвикателство от грандиозната финална битка, „Четирите сезона“, ги превърна в големите победители в четвъртия сезон на най-романтичното шоу в телевизионния ефир.

Вики и Явор бяха на гости в студиото на „Събуди се" заедно с малката им дъщеря Карина, където казаха, че посвещават победата си на детето им. Малката Кари признава, че ѝ е било мъчно без родителите ѝ. 

Благодарение на усилията и издръжливостта си двойката успя да спечели сумата от 74 348 лв. „Със сигурност с част от наградата ще си помогнем за сватбата, но не сме мислили в какво да вложим парите от наградата.“ – споделиха те. 

В едно от най-екстремните изпитания в "Един за друг', малко преди финала на предаването, Явор направи важната стъпка да предложи брак на Вики. Това се случи на височина от над 50 метра, на висяща над вода платформа, което направи предложението още по-запомнящо се. 

„За мен беше неочаквано със сигурност. В този момент бях напълно концентрирана в играта. Имаме вече дата на сватбата и тя ще е на 12 август. Ще бъде в зала с малки балеринки и ще поканим двойки от предаването. Има такива, които са ни много близки и са неизменна част от живота ни“, споделя Виктория.

р
Снимка: NOVA

Явор признава, че останалите мъже във "Вилата на любовта" са го вдъхновили и мотивирали да предложи брак на любимата си - дълго отлагана стъпка, която дори в един момент е създала напрежение във връзката им.

Тя дълго време ме чакаше. Аз бях решил да направя предложението преди да вземем участие в предаването. Бях купил пръстена, но той остана у дома. По време на предаването имахме различни разговори с момчетата на такива теми и те ми подхвърляха защо не направя предложение в Един за друг“. Чудех се дали е редно и подходящо. Как ще реагират хората, а също така не знаех как Вики ще реагира. Не исках да я притеснявам по някакъв начин. Исках да направя това, което тя очакваше, но неочаквано. Това беше и най-трудното. Благодарение на момчетата и подкрепата им, се реших да го направя в самото предаване“, каза той.

Гледайте във видеото какво още имат да кажат Явор и Вики за емоциите в романтичното риалити, за победата и за неочакваното любовно предложение.

Какво трябва да знаете за връзката на Виктория и Явор от "Един за друг"

edna
Снимка: Edna.bg

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти