Бивша стриптизьорка заплашва принц Хари, че ще покаже негови голи снимки

Бивша стриптизьорка, която твърди, че се е целувала с принц Хари, заплашва да публикува невиждани досега негови голи снимки от парти в Лас Вегас.

Кари Райхерт, която носи сценичното име Кари Роял, се зарече да публикува снимките в сайта със съдържание за възрастни OnlyFans, защото Хари не я е споменал в мемоарите си „Резервен“.

„Имам няколко негови хубави голи снимки“, твърди 52-годишната Райхарт пред Sun.

Райхарт твърди, че е целунала херцога на Съсекс, който по това време бил на 27 години, на една вечеря в Лас Вегас през 2012 г.

„Никога преди не съм пускала тези снимки от уважение“, каза тя пред изданието. „Сега няма значение. Той е проклет идиот."

„Тези снимки никога не са били виждани публично. Имам снимки до басейна преди нощта и снимки на Хари гол. Хората ще бъдат шокирани от тях“, продължи тя.

„Много неща му се губят от онази нощ. Изненадана съм, че си спомня нечие име, защото беше доста пиян, но можеше да спомене за малкото неща, които се случиха между нас. Той напълно пропусна това“, добави тя.

Райхерт споделя, че принцът е бил „луд“ и „спонтанен“ по това време, но сега показва „обратното“.

Най-малкият син на краля беше сниман да прегръща жена във ВИП хотелска стая през 2012 г.

Райхарт твърди, че Хари вече е бил гол, когато тя пристигнала на тържеството преди повече от десетилетие. Твърди се, че член на антуража на Хари се приближил до нея и я попитал дали иска да „купонясва“ с Хари в скъпия хотелски апартамент, според New Zealand Herald.

През август 2022 г. бившата стриптизьорка продаде на търг чифт черно бельо, което според нея Хари е скъсал по време на скандалния си стрийптийз в Sin City. Райхерт каза на The Mirror, че се надява черните слипове на принца да са напомняне за „забавния Хари“, преди да се установи и да стане „скучен“.

„Когато той купонясваше във Вегас, всички го обичаха“, каза тя тогава. „Хари стана такава скука, това е истински срам. Поне тези слипове са напомняне за това какъв беше…“

Как принц Хари повтаря историята на крал Едуард VIII

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти