По вампирски: Странната тайна сватба на Аня Тейлър-Джой и още по-странната ѝ торта

Честита тайна годишнина от сватбата на Аня Тейлър-Джой! Ако това изречение ви озадачава, позволете ни да обясним. Оказва се, че актрисата се е омъжила за музиканта Малкълм Макрей по-рано, отколкото сме предполагали.

Това се случва на частна церемония през 2022 г., последвана от втората, официална и публична венецианска сватба миналата есен. Тейлър-Джой потвърди в социалните мрежи за нейната тайна сватба по доста сладък начин.

Аня Тейлър-Джой прикова погледите в синя кожена рокля

„Преди две години, на 1 април, се омъжих тайно за най-добрия си приятел в Ню Орлиънс“, написа актрисата в публикация в Instagram във вторник. „Магията на този ден е вкоренена във всяка клетка на моето същество, завинаги.“

В публикацията си Тейлър-Джой казва на съпруга си „честита втора (първа) годишнина“ и споделя поредица от снимки от интимната церемония на двойката в Ню Орлиънс, включително изображения на осветената от свещи катедрала, както и самата булка в кафява сватбена рокля на Dior, украсена с цветя и птици. На снимките виждаме също младоженеца Макрей и двама гости (единият от които е моделът Кара Делевин), седнали под дългия до земята воал на булката. 

Тайната сватба на влюбената млада двойка излиза от представите за традиционна церемония може би най-вече с необичайния избор на торти. Темата на сватбата очевидно е била вампирска, тъй като Тейлър-Джой също сподели снимка на „анатомично правилните торти във формата на сърца“, покрити със сироп, изглеждащ като истинска кръв.

„Да, аз съм вампирът Лестат“, пише Тейлър-Джой във връзка с готическия роман на ужасите на Ан Райс от 1976 г. „Интервю с вампир“, чието действие, подобно на тайната сватба, също се развива в Ню Орлиънс.

Макрей също публикува в Instagram снимка по случай годишнината им с Тейлър-Джой: „Обичам те сега и по някакъв начин винаги съм те обичал и някак си никога няма да свърши“, написа той.

Любов за милиони: най-скъпите и пищни сватби в историята

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти