Тя се завърна! Кралица Елизабет блести в розово след 7 месеца изолация

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Кралица Елизабет с първа публична изява извън кралската резиденция седем месеца, след като пандемията от COVID-19 обхвана Великобритания.

94-годишният монарх се присъедини към принц Уилям за посещение в научно-технологична лаборатория по отбрана в Портън Даун, близо до Солсбъри. Там те се срещнаха с учени, които оказват подкрепа на Великобритания в борбата с коронавируса, пишат от NOVA.

Нейно величество отлетя до мястото с хеликоптер, докато принц Уилям пристигна с кола. Преди посещението на Елизабет II и нейния внук са били предприети необходимите мерки за безопасност. Всички 48 души, които е трябвало да осъществят близък контакт с монарха и херцога, са преминали тестове за COVID-19.

кралица елизабет
Снимка: Getty/Gulliver

Кралицата за последно беше на официален публичен ангажимент извън кралската резиденция, когато се присъедини към кралското семейство за службата по случай Деня на Общността на нациите на 9 март.

Елизабет II прекара месеци в изолация, за да гарантира сигурността си. Въпреки това, тя провеждаше телефонни и видео разговори и беше ангажирана с част от делата си.

Вижте снимки от събитието и страхотния розов тоалет, който кралицата бе избрала:

След месеци изолация: Кралица Елизабет се завърна!

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти