Кое се оказва любимото внуче на кралицата (жокер: не е Уилям или Хари)?

кралица Елизабет Втора
Снимка: Getty

Не всеки ден има кралски новини, които не засягат семействата на принц Уилям и принц Хари. Днес обаче е изключение заради информацията от британските медии, че кралица Елизабет Втора си има любимец сред своите внуци…или по-скоро любимка.

Главният редактор на сп. “Majesty” Ингрид Сюърд твърди, че кралицата искрено се радва да прекарва време с най-голямата си внучка Зара Тиндъл. Ако не се сещате коя е, простено ви е – тя и съпругът ѝ не се появяват толкова често в публичното пространство, колкото братовчедите на Зара и съпругите им.

Зара Тиндал Майк Тиндал
Снимка: Getty

Тя е дъщеря на принцеса Ан, дъщеря на кралица Елизабет, и Марк Филипс. През 2011 г. Зара се омъжва за бившият играч на ръгби Майк Тиндъл, с когото имат две дъщери – Миа Грейс, 5 г., и Лена Елизабет, 1 г.

Внучката на кралица Елизабет Втора, за която рядко се говори (а не бива!)

Според Сюърд кралицата харесва това, че семейство Тиндъл са „нормални“ и никой от тях не е „интелектуалец“ – това може да не звучи като комплимент, но по-скоро означава, че са по-достъпни и незасегнати от публично внимание. Стюард твърди: „Кралицата винаги е обожавала Зара и се гордее много с успехите ѝ в ездата.“

Зара Тиндал Майк Тиндал
Снимка: Getty

Семейство Тиндъл очевидно не е сполетяно от същите публични драми, които съпътстват живота на Кейт и Уилям, Меган и Хари, като слухове за изневери, вражди и роднини, които търсят внимание за сметка на кралското семейство.

По този повод главният редактор на сп. “Majesty” казва, че Зара и Майк „определено са облекчение“, а Елизабет „може да бъде себе си около тях и да не се интересува от предполагаемата вражда между Уилям и Хари“.

Вижте повече снимки на очарователната Зара в галерията ни ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти